Kysymys

CMore play sarjojen puuttuvat tekstit

  • 8 toukokuu 2014
  • 6 kommenttia
  • 1654 katselukerrat

Miksi Playn sarjoista esim. The Shield ja Midsomerin murhat puuttuvat tekstitykset? Tätä on jatkunut siitä lähtien kun hankin tämän paketin. 

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
batista1957 kirjoitti:

Miksi Playn sarjoista esim. The Shield ja Midsomerin murhat puuttuvat tekstitykset? Tätä on jatkunut siitä lähtien kun hankin tämän paketin. 


Hei batista1957,

tervetuloa Palstalle!

Jos käytössäsi on Elisa Viihteen sinivalkoinen digiboksi, saattavat tekstitykset vaatia hieman potkimista näkyäkseen. Suurimmassa osassa tapauksista riittää että valitsee tekstityskielen käsin ohjelman aikana. Tekstityskielen valintaan pääsee kun painaa ohjelman aikana kaukosäätimen OK-painikkeesta oikealla yläviistossa sijaitsevaa painiketta jossa on kyljelleen käännettyä puhekuplaa muistuttava symboli jonka sisällä on hiiren osoitin. Valitse valikosta kohta "Tekstitys" ja sieltä kieleksi Suomi.

Tämä konsti tepsi kaikkiin testilaitteisiimme.
Kiitos! Täytyypi kokeilla heti. 😃
Tuleeko noita korjattua koskaan? Minuutin välein puuttuu tekstitykset ja yleensä ne ei lähe pyöriin kuin vasta kun sammuttaa ohjelman ja pistää uusiks päälle...

Täälä oli keskustelua jo aiheesta mut se oli helmikuulta eikä viäkään oo saatu asiaa kuntoon... Surkeeta toimintaa Elisa

[Viesti yhdistetty aiheeseen liittyvään ketjuun. -Rapsi]
Käyttäjätaso 5
Hei Pate27,

Tervetuloa Palstalle! Kannattaa kokeilla tuota Spaiderin neuvomaa keinoa, mikäli käytössäsi on Pacen boksi.
Kokeilin tätä konstia ja toimii kyllä, mutta esim. Solsidan-sarjan 3.kaudessa on vaihtoehtoina tekstitys poissa tai ruotsi.. Ja osassa 2.kauden jaksoista (jaksot 4, 6 ja 10) tulee 1.kauden jaksojen tekstit..
2. ja 3.kaudet korjattu, mut nyt uudessa 4.kaudessa taas tekstitysvaihtoehtoina tekstit poissa tai ruotsi..

Osallistu keskusteluun