Vastattu

Digiboksi hidastelee

  • 28 tammikuu 2018
  • 1 kommentti
  • 487 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 0 kommenttia
Hei, arvon palstatiimi!

Digiboksini (NTG-7700) on alkanut viimeisinä aikoina hidastella. Valikoiden selaaminen takkuaa ja erityisen hitaasti toimii tallenteiden aukaisu ja selaus.

Lisäksi digiboksin kuva menee ajoittain violetin sävyiseksi. Samassa ruudussa näkyvä television valikko kuitenkin näkyy normaalina vian ollessa päällä. Eri hdmi-kaapelia kokeiltu, ei vaikutusta.

Olen myös kokeillut nuo "Mitä tehdä ensimmäisenä ja ennen keskustelun aloittamista, jos Viihteen digiboksin toimivuuden kanssa on ongelmia?"-ketjun toimenpiteet, mutta ne eivät tuoneet apua asiaan.

Mitä on tehtävissä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 30 tammikuu 2018, 15:40

Moikka Tmyl, ja tervetuloa Palstalle.Eiköhän tuo liene rikki, jos ei HDMI-piuhan vaihtaminen (ja television eri portissa kokeilu) auta. Kannattaa ottaa yhteyttä vikapalveluun numerossa 010 190240 (pvm / mpm), tai laittaa viestin OmaElisan "asiakaspalvelu"-välilehden kautta, niin saat asiaa eteenpäin ja toimivan boksin.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Moikka Tmyl, ja tervetuloa Palstalle.

Eiköhän tuo liene rikki, jos ei HDMI-piuhan vaihtaminen (ja television eri portissa kokeilu) auta. Kannattaa ottaa yhteyttä vikapalveluun numerossa 010 190240 (pvm / mpm), tai laittaa viestin OmaElisan "asiakaspalvelu"-välilehden kautta, niin saat asiaa eteenpäin ja toimivan boksin.

Osallistu keskusteluun