Kysymys

Digiboksi resetoi itsensä jos verkkokaapelin kytkee?

  • 31 tammikuu 2010
  • 1 kommentti
  • 1416 katselukerrat

Moi,

Onko kukaan teistä törmännyt seuraavanlaiseen ongelmaan:

Tänään kun käynnistin digiboksin, oli se resetoinut jostain syystä tehdasasetukset ja lähti hakemaan kanavia. Ok, jostain syystä kuitenkin boksi buuttasi itsensä noin 20 sekunnin välein. Hetken debuggaamisen jälkeen paljastui että jos verkkopiuhan ottaa irti niin boottaaminen päättyy ja asetukset saa kohdalleen.

Asetusten jälkeen verkkopiuhan takaisinkytkeminen, ja verkko löytyi. Kun yritän päästä esimerkiksi Elisa Viihteeseen, päästään "päivitetään salausasetuksia" -ruutuun, josta taas takaisin Elisa Viihteeseen ja parin sekunnin päästä takaisin päivittämään salausavaimia. Tämä ikuinen looppi jatkui ainakin parikymmentä minuuttia, kunnes boksin pois kytkeminen ja takaisin kytkeminen palautti jälleen tehdasasetukset - ja sama rumba jatkui.

Mikä siis avuksi? Tällaisenaan tuosta ei ole oikein kuin verkonpainoksi, kun mitkään verkkoa vaativat ominaisuudet eivät toimi.

Häiriöilmoitus tekniseen tukeen on jo tehty. Verkkoyhteys kulkee datasähkön kautta, ja toimii kyllä muilla laitteilla testattuna täysin normaalisti. Yhteys televisioon on HDMI.

EDIT: Kyseessä siis ADSL-viihde (entinen Kotitotaali).

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Laite on seonnut / jäänyt jumiin salausavaimien päivittämiseen, ei todennäköisesti korjaannu muulla kuin laitevaihdolla.