Kysymys

Digiboksin jumiutuminen

  • 25 elokuu 2013
  • 28 kommenttia
  • 7527 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

28 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
atomi kirjoitti:
Taitaa yleisin syy pacen toimimattomuuteen olla se että pace ei mene standby tilaan, ainakin oma boxi käy niin kuumjuhlanäyttelyana siinä "standby" tilassaankin että, en ihmettelisi että jos pacen "insinööreillä" olisi ollut kuvitelmana että standby tilaksi riittää pelkkä av liitäntöjen sulkeminen.

Boxi on tv tason päälimmäisellä tasolla ja sekä molemmat kyljet että pintapuoli ovat avoimena, ainoa kohta mikä on motissa on boxin takaosa, siellähän ei ole mitään ilma-aukkoja joten senhän ei pitäisi haitata?

Jos vain joku elisalainen voisi kertoa että siirtyykö viihteen jatkokehittely resurssit tuohon netgem 7700 boxiin kunhan siihen saadaan samat kanavat/palvelut mitä paceenkin.
Tuon lisäksi olisi hyvä tietää että saavatko kaikki pacetetut viihde asiakkaat halutessaan päivittää netgemiin, nuo kun joku elisalainen varmistaisi niin olisin täysin tyytyväinen.
Oikeassa olet!

Täysin päällä ollessaan Pace vie sähköä 12 W ja "standby" -tilassa 10 W. Eli ei lainkaan nukkumassa ole.

Laitapas liimaten Pacen alle korkeammat kumitassut tai vastaavat, niin saapi ilmaa sinne allekin. Ainoa tapa viilentää tuota kuumana käyvää härpäkettä.
Käyttäjätaso 1
papparainen kirjoitti:

 
Se , että netti toimii ei vielä takaa sitä , että tallenteet ja muut Elisan palvelut toimisivat. Joskus se modeemi menee jotenkin jumiin ja siihen auttaa useimmiten buutti. Olen toki samaa mieltä siitä , ettei niitä vermeitä pitäisi tarvita buuttailla , mutta eipä siinä kauan mene. Selviääpähän ainakin oliko vika siinä. Jos ei auta niin , niin sitten vain vikailmoitusta Elisalle.

 Näinpä. Ongelma on vain siinä, että noita jumeja sattuu suhteellisen usein ja käytäntö on osoittanut, että silloin on paras buutata sekä boxi että modeemi. Kyllä siinä pari minuuttia menee. Jos on katsomassa jotain hyvää tallennetta (ja miksi muita katsoisikaan :smileyazn:), niin kyllähän tuo tunnelman latistaa.
Ihmeitten aika ei ole ohi. Elisan puolesta soitti miespuolinen henkilö, joka vaikutti siltä, että on tottunut pitämään luuria 0,5 metrin päässä korvasta. Kundi oli täysin asiallinen. Aiemmat "neuvojat" onkin olleet vissiin työllistettyjä, kokkeja, tai muita, joille it-maailma on ihmeitä täynnä. Lässytystä toki riittää.

Yllättävä "tolkun mies" oli lukenut kirjoituksiani boksin vikadignostiikasta ja sanoi rehellisesti, että boksin softassa on vikoja. Yksi niistä on, että jos pidät boksia koko ajan päällä, syntyy ns. ylivuoto, joka kaataa sitten boksin käytössä yllättäen. Ei oo hajuakaan, koska vika korjataan. Neuvo oli, että sammuta. No sammutellaan 🙂 Kaatuilua on koettu. Se on tuote, jota myydään.

Viihdepaketin mukana tulee F-securen paketti jopa kolmeen koneeseen. Jos yritätte asentaa sen koneeseen, jossa jo on kohta vanheneva F-secure, ni ei toimi. F-secure ei tunnista asennuskoodia, jne. Ensin poistat vanhan F-securen. Sitten päivität wndowsin tietoturvan, so.asentaa vaikka mitä, jos automaattipäivitys ei oo ollu päällä. Kun konetta on näin käynnistelty monta kertaa, Elisan asennuspaketti (kts. käyttöönotto-opas, osa 4) tunnistaa koodin. Sitä ennen Elisan pakettikaan ei tunnista Omaelisasta etsimäänne, sopimuskohtaista, koodianne.

F-secure korvautuu Elisa tietoturvalla. Dokumentointi tästä ihanuudesta on hakusessa. Monikohan joutuu turvautumaan johonkin omaguruun? Liekö se tarkoitus? Muuten toteutus vaikuttaa uskomattoman tökeröltä...

Osallistu keskusteluun