Digiboxin kanavien järjestely

  • 8 February 2020
  • 3 kommenttia
  • 1218 katselukerrat

Käyttäjätaso 3

Elisaviihteen digiboxi on raivostuttava, koska sotkee järjestetyt kanavapaikat tuon tuosta. Voisitteko tehdä mitenkään kanavien järjestelyn niin, että ne voi lukita ettei kanavahaku sotko joka kerta valikkoa. Seuraavaksi kaikkis SD kanavat tulisi voida piilottaa ja näyttää vain ja ainostaan vain HD kanavat. Lopuksi kanavien järjestely tulisi olla selainpohjaisesti hallittavissa joku digiboxista tai jopa mielellään palvelusta suoraan.

 

Oli miten vaan, mutta kanavapaikkojen hallintaan pitää saada melkoinen parannus.Nyt on niin 90 -lukua tämä laite ja palvelu.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Kanavathan saa järjestetyksi aivan helposti eikä ne mihinkään siitä sotkeennu.

Asetukset-valikosta “TV-Kanavat” ja avautuvasta ikkunasta alin valinta “Kanavien järjestely” tms.

Selaa esimerkiksi numeroon 501 ja paina OK

Paina numeronappi 1 jolloin Yle1-HD IP-kanava on tallentunut paikkaan 1. (Entinen 1-kanava on siirtynyt paikkaan 501. Vaihtavat paikkaa keskenään)

Paikat säilyy päivitystenkin jälkeen paitsi jos teet tehdasasetusten palautuksen. Kannattaa siis käydä kaikki kerralla läpi mikäli niitä haluat siirrellä.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Tarkemmin kun luin niin sanot kanavahaun sotkevan kanavapaikat. Minusta kanavahakua ei tarvitse tehdä kuin vain kertaalleen laitteen käyttöönotossa mikäli et vaihtele boxin paikkakuntaa jolloin antennikeskuskin vaihtuu. Tietysti ne antennikanavapaikatkin osoittaa vääriin taajuuksiin jos boksi siirretään toiselle TV-alueelle.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Toi jäi kyllä itseäkin kiinnostamaan että miksi kanavahakua tarvitsee tehdä useammin? Antennipuolellakaan ei noita kanavanippumuutoksia nyt niin paljoa pitäisi tulla ja jos netti on riittoisa, ei antennijohtoa tarvitse lainkaan edes käytellä eli kanavahakuun ei tarvitse edes koskea :thinking: