Vastattu

Digiboxin virta menee päälle itsestään

  • 13 kesäkuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 395 katselukerrat

Hei!

Onko ideoita? Sain uuden digiboxin rikkoutuneen tilalle. Olen tässä muutaman päivän tarkkaillut laitetta ja huomasin, että siinä pysyy virta pois melko lailla tasan 3 tuntia ja sitten se menee päälle itsestään. Kokeilin nyt palauttaa tehdasasetukset. Olisiko muuta ideaa, mitä tuolle voisi tehdä? Täytyy ottaa johto pois seinästä yöksi ja varmaan huomenna soitella vikailmoitusta, jos tuo jatkuu vielä.

Sari
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi SariMi 14 kesäkuu 2016, 10:04

Hei!

Kiitos neuvosta! Ainakin toistaiseksi näyttää hyvältä eli virta on pysynyt pois jo 5 tuntia. Kokeilen tuota neuvoa, jos alkaa uudestaan. Täytyy tarkkailla tuota lähipäivinä aktiivisesti.

Sari
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Auttoiko tehdasasetusten palautus? Voisit myös kokeilla vielä seuraavaa: Digiboksista virtajohto irti, virtanappi pohjaan, virtajohto takas kiinni virtanappi edelleen pohjassa ja odottelua n. 3 sekuntia, jonka jälkeen ruudulla näkyy ns. latauskuva ja ohjelmisto asentuu uudelleen.

Ongelman selvittäminen onnistuu myös tätä kautta, ei välttämättä tarvitse soitella asiakaspalveluun. 🙂 Voit olla yhteydessä esimerkiksi yksityisviestillä: http://elisa.fi/palstatiimi
Hei!

Kiitos neuvosta! Ainakin toistaiseksi näyttää hyvältä eli virta on pysynyt pois jo 5 tuntia. Kokeilen tuota neuvoa, jos alkaa uudestaan. Täytyy tarkkailla tuota lähipäivinä aktiivisesti.

Sari
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Palaile asiaan jos ongelma uusiutuu eikä tilanne ratkea näillä neuvoilla. 🙂
Nyt se virta oli mennyt päälle ulkoilumme aikana. Kokeilen noita keinoja siis.
Ongelma jatkuu ja selvittelin sitä eilen muutamaan kertaan puhelimitsekin. Lopulta illalla kun soitin, sanottiin, että kyseessä om digiboxin ominaisuus eikä vika. Siitä voi päästä eroon ottamalla johdon seinästä. Enpä voi todeta tähän muuta kuin että onpa omituinen ominaisuus, kun laite menee itsestään päälle ja jää kuumentumaan siihen hyllylle. Toivottavasti tämä "ominaisuus" lähtisi päivityksessä pois, koska eihän siinä ole mitään järkeä. Ihmettelen myös, miksi muut vikapuolen ihmiset eivät olleet tietoisia tästä "ominaisuudesta", vaan antoivat erilaisia neuvoja "vian" korjaamiseksi.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Laitoinkin sinulle asian tiimoilta äsken yksityisviestiä 🙂

Osallistu keskusteluun