Kysymys

Discovery HD Showcase - tekstitys myöhässä

  • 13 heinäkuu 2011
  • 5 kommenttia
  • 2272 katselukerrat

En löytänyt tästä mitään mainintaa interwebistä eli onko muilla sama tilanne, että Discovery HD:n suomitekstitys on useamman sekunnin jäljessä koko ajan? Johtuuko itse kanavasta vai onko vika muualla? Kanavallahan voi valita tekstityskielen ja ainakin ruotsinkielinen tekstitys tuntui olevan samalla tavalla jäljessä.

5 kommenttia

Juuri ajattelin kirjoittaa samasta. Todella ärsyttävä katsoa ohjelmia kun tekstit laahaa perässä. Otin juuri pari päivää sitten tuon HD-kanavapaketin, mutta Discovery on ollut pettymys juuri noitten tekstien takia. Vaikuttaa että kun on pitempi tauko ettei ole puhetta, niin silloin alkuun tekstit osuu kohdalleen mutta tekstit on liian kauan näkyvillä joten ne jäävät koko ajan jälkeen, mitä nopeammin ohjelmassa puhutaan. Olisi kyllä mielestäni tärkeä asia saada kuntoon!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Ilmoitellaan tästä eteenpäin, kiitos tiedosta.
Onkohan tähän luvassa korjausta? Olisi kiva saada aina jotain tietoa kuinka homma etenee?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Ei ole kuulunut takaisin mitään, kysellään taas.
Nyt näyttäisi teksti toimivan Discovery HD:lla. Ääni ja kuva tosin ei ole enää synkassa ja jos ajansiirtoa käyttää niin teksti ei enää toimikaan. Ajansiirron kanssa vain History HD:n tekstitykset toimivat oikein HD-paketin kanavista.

Osallistu keskusteluun