ei nettiyhteyttä

  • 3 huhtikuu 2019
  • 6 kommenttia
  • 182 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kesken kaiken ilmoitti tvruutu, että ei oo nettiyhteyttä eikä näe taleltuksia eikä netflixiä eikä muutakaan. Jopa son. Missä vika. Oli siellä jotain en muista mitä...ruudun oikeassa laidassa ylhäällä aika...ouuttuu tai mikä s eolikaan. Kärsivällisyys alka aolla koetuksella. Oon ottanu tjohtoja irti ja takaisin useamman kerran. Ei apua.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Näkyy olleenkyse wlan tai mikä lie yhteydestä. Vaan eipä löydä salasanoja sun muita - jossian ne mulla on. Onnistuin saamaan yhteyden ethernetillä tai mikä sen nimi lie. Onko sillä merkitystä kumpaa käyttää. Koitan huomenna kaivaa esille wlan-sanat sun muut.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Langallinen verkko on aina se parempi vaihtoehto, koska se ei ole altis erilaisille häiriöille samalla tavalla kuin langaton verkko.

Langattoman verkon salasanan löydät modeemin takaa/pohjasta, jos et ole sitä itse muuksi muuttanut.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Tää meni jotenkin vikaankun siirsin teeveetä ja muita vähän ku parempaan asentoon. Oon tapellut sen kanssa koko aamun. Miten se sinne kirjoittetaan? Onko kirjoitettava oikein SSID ja jatko ja pitääkö kirjoittaa myös sanat WPA2??? Mitä ovat MAC tai S/N. Tarviiko niitä kirjoitella jonnekin? Enpä olisi ikinä uskonut joutuvani tätä taas tekemään . "Verkon salasanat löytyvät..." Oho vai löytyy - mikä niistä 4 erilaisesta???
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
SSID on se sinun verkon nimi, valitset siis digiboksista SSID:tä vastaavan verkon. Salasana on Wi-Fi Key / WPA Key tms. Yleensä suoraan SSID:n alapuolella. Eli kirjoitat vain sen numerokirjainhirviön sellaisena kuin se tarrassa on. Isoilla ja pienillä kirjaimilla on merkitystä.

MAC -osoite ja S/N eivät liity tähän mitenkään.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Löysin ohjeet verkosta Elisalta , että mennä tonne Zyykeliin tai mitä lie verkossa ja onnistui. Joku web based confikuraatio. Onnistui. Ainakin asetukse sanoo yhteys on.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Oi, nytkö tuntuu siltä että hommat ovat alkaneet pelittää? 🙂

Osallistu keskusteluun