Elisa N7950N pitää sammuttaa 3.n tunnin kuluttua ellei jätä still kuvaa päälle.

  • 18 lokakuu 2020
  • 2 kommenttia
  • 376 katselukerrat

Moro

Onko muilla samaa ongelmaa ? Elisan välittämä boxi N7950 käy kuumana ja ilmeisesti 3 tuntia on maximi kun voi pitää päällä se jälkeen kuva sammuu. Laitteen alusta lämpiää sen verran että lämpöä ei enää haihdu muualle,. Ilmeinen suunnittelun epäonnistuminen lämmön johtamisessa esim,. Passiivisella aluumiini siilillä se olisi onnistunut tai korkeammilla laitteen jaloilla. Tuotteen pohja on tukittu että edes ilma ei kierrä ja laitteen matala pohja ratkaisu takaa huonon jäähdytyksen. Kiinnitin alumiini kaiutin jalkaan ja alle 2cm elementit jospa toimisi 4 tuntia. Valmistaja voisi softalla voisi myös jäähdytystä jouduttaa ainakin stand by tilassa. 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4

Morjes @12345678987654321 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Muuttelin nimimerkin ihan varmuuden vuoksi kun se sisälsi yksilöivää tietoa :slight_smile:  voit vaihtaa sen johonkin toiseen profiilisi kautta.

Hmm, tuo kuumeneminen ei kuulosta normaalilta, kyllä digiboksit jaksavat hyvin yli 3-4 tuntia kerrallaan puksuttaa ilman mitään yletöntä lämpiämistä. Yleisesti kaikkien Viihteen digiboksien kanssa yhteistä on se, että kuumenemista tapahtuu lähinnä silloin harvoin jos digiboksi ei saa esimerkiksi kunnollista wifi-signaalia, vaan joutuu “kamppailemaan” pitääkseen yhteyden yllä. Oliko sinulla digiboksi tällä hetkellä netissä wifi-verkon, vai verkkokaapelin kautta? Jos wifi-verkon, pystyisitkö kokeilemaan verkkokaapelia ihan varmuuden vuoksi? :slight_smile:

On tottakai myös pieni mahdollisuus, että digiboksissa voi olla ihan jotain vikaakin, mutta ainakin tuo wifi-signaali ja sen vaikutus kuumenemiseen olisi hyvä selvittää ensin :thumbsup_tone2:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki


Muuttelin nimimerkin ihan varmuuden vuoksi kun se sisälsi yksilöivää tietoa :slight_smile:  voit vaihtaa sen johonkin toiseen profiilisi kautta.
 

 

Eipä pysty tavallinen kuolevainen nimimerkkiään itse muuttamaan.

Osallistu keskusteluun