Vastattu

Elisa Viihde

  • 21 February 2020
  • 3 kommenttia
  • 316 katselukerrat

Minulla on Saunalahden Mobiililaajakaista (4G Super) ja reititin (Huawei B525 LTE CPE), jolla kannettava ja printteri on liitetty langattomaksi työasemaksi. Jos päätän hankkia Viihdepaketin ja digiboksin televisioon, joka on kevyen kipsilevyseinän takana viereisessä huoneessa, toimiiko nykyinen reititin ns. päätelaitteena vai tarvitsenko jonkin lisähankinnan?  

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi k4rppi 21 February 2020, 14:51

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3

Hei @vekelis72 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Elisa Viihteen digiboksia on mahdollista käyttää langattomasti ja todennäköisesti myös toimii hyvin ilman lisälaitteita, mikäli laitteiden välillä ei ole pitkä matka. Etämyynnissähän meillä on oletuksena 14 vuorokauden peruutusoikeus, joten jos haluat nähdä miten Elisa Viihde toimii käytännössä, niin palvelun voi ottaa testiin. Mikäli olisit kiinnostunut kuulemaan tarjousta Elisa Viihteestä, niin laita yksityisviestiä käyttäjälle @OmaYhteisö-tiimi :)

Kiitokset, k4rppi! Nykyinen reitittimeni on toiminut erittäin hyvin ja sen etäisyys levyseinän takana olevaan tv-vastaanottimeen (LG 32LH530V-ZH / v. 2017) on vai n. 4 m. Arviosi perusteella ei siis tarvita esim. toista reititintä.  Odottelen viihdepaketin hankintaa, kunnes taloyhtiömme laajakaista-ratkaisu on päätetty. @vekelis72 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3

Kiitokset, k4rppi! Nykyinen reitittimeni on toiminut erittäin hyvin ja sen etäisyys levyseinän takana olevaan tv-vastaanottimeen (LG 32LH530V-ZH / v. 2017) on vai n. 4 m. Arviosi perusteella ei siis tarvita esim. toista reititintä.  Odottelen viihdepaketin hankintaa, kunnes taloyhtiömme laajakaista-ratkaisu on päätetty. @vekelis72 

Todennäköisesti pärjäilet tuolla Huawein reitittimellä, eli lisälaitteille ei ole tarvetta. Tiesithän että Elisa Viihteen saa tilattua myös ilman laajakaistayhteyttä? :)