Vastattu

Elisa Viihde - Anvian verkossa toimi, Elisan omassa ei sitten milään. Eipä toiminut Kaisanetilläkään.

  • 25 elokuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 262 katselukerrat

Heipparallaa.

Ostin aikoinani, ollessani vielä silloin Anvian asiakas, teiltä Elisa Viihde -paketin kytkynä. Sittemmin, paikkakuntaa vaihdettuani kytky on purettu ja hinta noussut normaaliksi. En kuitenkaan saa millään enää digikanavianne näkyviin. Oletin kyseessä olevan verkko-operaattorin ja Elisan välinen epäluottamuslause, mutta asiakaspalvelustanne vakuutettiin, että kyllä pitäisi näkyä. Eipä näkynyt. Eikä näy edes nyt, vaikka olen teidän nettiyhteydellänne ja toimittamallanne verkkolaitteella liikenteessä.

Laite on tuollainen musta pökäle, N7800 ja käytän Ethernetin kautta piuhalla boksissa Huawei B525s, jos oikein luin pohjastaan. Netti pelaa, kaikki muu on ihanan kukkaista, mutta Elisa Viihde ei ole toiminut sen jälkeen, kun toukokuussa vaihdoin paikkakuntaa Kauhavalta Sotkamoon. Tulee vain "kanavaa ei pystytä näyttämään", vai mitä helvettiä se nyt valittaakaan. Jos olen teidän verkkoasiakkaanne, niin eikö silloin Elisa Viihteen verkkolaite automaagisesti näytä kaiken maksamani sisällön, riippumatta sijainnistani tai käyttämästäni verkosta (Elisa)? Alkaa kohta palamaan pinna pieneltä ihmiseltä.

Ystävällisin terveisin,

Marko
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 25 elokuu 2017, 15:19

Peruskanavat vaativat antennikaapelin näkyäkseen. Tuleeko tuo "kanavaa ei voida näyttää" myös noilta 500+ kanavapaikoilta ? Ne tulevat "netin yli unicastina" ja niiden pitäisi näkyä millä tahansa nettiyhteydellä.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Peruskanavat vaativat antennikaapelin näkyäkseen. Tuleeko tuo "kanavaa ei voida näyttää" myös noilta 500+ kanavapaikoilta ? Ne tulevat "netin yli unicastina" ja niiden pitäisi näkyä millä tahansa nettiyhteydellä.
Joo, se hämäsi tuo 500+ kanavapaikat pienen ihmisen.

Olen hyvin pahoillani häiriöstä. Tässä on tullut vastaan "käyttäjän älykkyyttä ei voida todentaa" -tyyppinen virhe. Olen sitä joskus koodatessani virheilmoituksiin jaellut itsekin, mutta juuri nyt olen itse se idiootti.

Toimii. Kiitoksia!!!

Yst. terv. Marko
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
No, mainostetaanhan Viihdettä telkussakin että ei tarvitse antenneja. Vaikka sillä kuulemma viitataankin vain maksukanaviin. Että et sinä nyt ihan tolkutta ollut kuitenkaan sen kanssa 😃

Osallistu keskusteluun