Vastattu

Elisa Viihde Classicin myynti lopetettu?

  • 23 September 2020
  • 3 kommenttia
  • 786 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 995 kommenttia

Onko niin että Elisa Viihde Classicin myynti on lopetettu kun tilauslinkkiä ei löydy enää Elisan sivuilta? Itselläni on kyllä Viihde Classic mutta pelottaa että jos sen tuki ym. palvelut loppuu ja joutuu ottamaan täysin turhan ja kalliimman Premiumin. Turha se on siksi ettei minulla edes ole 4K-telkkaria eikä tule niin kauan kun toi nykyinen toimii, kalliimpi se on turhan takia maksaa 5 euroa lisää kun ei koko ominaisuudella tee mitään.

 

Entä saako vielä vaihtaa boksia N7700->N7800? Vai onko nuo N7800 boksit jo loppu nekin?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 25 September 2020, 15:09

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Eipä sillä 4k ominaisuudella tee mitään vaikka telkkarikin olis. Aika harvoin saa mitään 4k tarkkuudella. Netflix, disney+ jne… tarjoaa jotain, mutta niihin ei elisan 4k boxia tarvitse, kun sovellukset saa jo suoraan telkkarille. Toimivatkin luotettavammin, kun jonkun ylimääräsen boxin kautta. En siis näe mitään syytä alunperinkään ottaa koko premium viihdettä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Kävinpä kurkkimassa, miltä näyttää ja törmäsin sitten tällaiseen. Elisan verkkokaupassa kun katselee Viihdettä ja menee kohtaan “Ohjeet ja tuki” on siellä näkyvillä oleva digiboksi nimenomaan tuo “Classicin” malli. Ei mitään mainintaan 4K:sta tai muistakaan hienouksista. Myös tuo “Esittely” -sivu viittaa edelleen hyvin vahvasti tuohon “Classiciin”.

 

Mikäli digiboksillisista Viihde -paketeista Premium on tällä hetkellä ainoa, jota myydään, voisi nuo kaksi edellä mainittua sivua myös päivittää vastaamaan Premiumin sisältöä ja digiboksia.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi! Kyllä meiltä edelleen molempia bokseja saa, netissä kuitenkin on vain Premium tarjolla tällä hetkellä. Oma veikkaukseni on, että siihen suuntaan varmasti homma painottuu jatkossakin. :thinking:  Yritänpä vielä vähän kysellä, että miten tulevaisuudessa!