Elisa Viihde Espanjassa!

  • 1 lokakuu 2018
  • 4 kommenttia
  • 1255 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Sain ElisaShopitista Myrmannissa vihjeen ottaa Viihde digiboksi mukaan talviajaksi Espanjan asunnollemme. Toimii hienosti ja nyt näen suorina Suomen tv-ohjelmat ja F1-kisat ja La Ligan futismatsit Cmorelta. Tietysti myös kaikki tallenteeni.
Kiitos vielä Myyrmannin Shopitille, jossa on aina loistava palvelu.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kuukausi jo Espanjassa ja Elisa Viihde toimii hienosti ja nyt näen suorina Suomen tv-ohjelmat ja F1-kisat ja La Ligan futismatsit Cmorelta. Tietysti myös kaikki tallenteeni. Eilen oli El Clasico eli Barcelona-Real Madrid 5-1 ⚽️futismatsi ja illalla Mexicon F1-kisa. HIENOA! Olen tosi tyytyväinen.😄😎👍
Käyttäjätaso 1
Oikein hienoa kuultavaa!! 🙂 Kiitos paljon mukavasta palautteesta! 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Aina vaan haluan osoittaa kiitollisuuttani Elisan suuntaan, kun katselen telkkaria etelä-Espanjassa kuten kotonakin Vantaalla. Eipä enää tarvitse kikkailla Frredomin (VPN) ja ChromeCastin kanssa. Kiitos taas talveni pelastamisesta näiltä osinkin.
Täällä on tammikuussa +14-18 ja lumetonta joten mukavaa on muutenkin. La Ligaa on mukava seurata ja F1 alkaa vasta Vantaalla tosin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Samoissa lukemissa täällä pyöritään koto-Suomessakin, ainoana erona että etumerkki on miinuksella 😅 Eli nautihan auringosta ja lämmöstä meidänkin puolesta 😊

Osallistu keskusteluun