Vastattu

Elisa viihde ja playstation plus tarjous

  • 5 maaliskuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 1513 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 4 kommenttia
Otimme viime joulukuussa Elisa Viihteen ja silloin oli tarjouskampanja, jossa saa Playstation plus koodin. Meillä ei ollut tällöin Playstationia ja haluaisimme nyt koodin koska hankimme konsolin, mutta kun asiakaspalvelusta sitä kysytään niin siellä sanotaan, että koodia ei saa. Tämä siitä syystä, että meille on jo annettu "avajaistarjous" joka oli 2kk viihdettä veloituksetta.

Tämä avajaistarjous annettiin, koska meillä on ollut jo Elisa Viihde aiemmin ja kysyimme, että voiko Uutta Viihdettä saada ilman määräaikaisuutta, koska laitteet löytyvät jo meiltä. Eihän se tietenkään onnistunut, vaan saimme tästä syystä sen 2kk maksutta. Eli tämä ei millään tavalla liity siihen koodiin.

Nyt sitten väitetään, että tämä on jonkinlainen avajaistarjous.

Eikö avajaistarjous ole sellainen minkä kaikki voivat saada? Pitää tästä lähtien mainostaa kaikille, että jos et halua playstation plus koodia niin saat 2 kk veloituksetta Viihdettä.

Kaiken lisäksi Viihde ei toimi edes toivomallamme tavalla, mutta olemme jo aikaisempien kokemusten perusteella oppineet elämään asian kanssa emmekä valita pienista digiboxin jumittamisista ym..
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 5 maaliskuu 2015, 14:54

Tervetuloa Palstalle jiim!Elisa Viihde -palvelussa on useita erilaisia avaustarjouksia. Käytännössä näistä tarjouksista voi valita yhden. Tarjousta ei pystytä jälkikäteen muuttamaan eli valitettavasti sinun tapauksessa PS+ -etukoodia ei voida sinulle enää lisätä.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tervetuloa Palstalle jiim!

Elisa Viihde -palvelussa on useita erilaisia avaustarjouksia. Käytännössä näistä tarjouksista voi valita yhden. Tarjousta ei pystytä jälkikäteen muuttamaan eli valitettavasti sinun tapauksessa PS+ -etukoodia ei voida sinulle enää lisätä.
No tietääpähän, että ei tarvitse Elisaa suositella kenellekkään ja alkaa valitus pienistäkin boxin vioista.

Osallistu keskusteluun