Kysymys

Elisa Viihde: Kanavat ei näy!

  • 26 syyskuu 2012
  • 6 kommenttia
  • 5868 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
Elikkä homman nimi on seuraavanlainen:

Televisiossa ei näy viihteen kautta MITÄÄN muita kanavia kuin MTV3 Fakta XL, mikä on siis se bonuskanava. Jyväskylä on paikka. Niin paljon on nyt ollut ongelmia tämän viihteen kanssa että ei prkl. Ketuttaa niin että oksat pois ja pala latvaa! Jos nyt tähän saan fiksun vastauksen niin hyvä on, mutta ei tää nyt voi näin mennä, että AINA kun television avaa, joutuu kiroilemaan toimimattomuuden takia.

6 kommenttia

Täällä sama ongelma, paitsi ainoa kanava joka näkyy on fox. Tallenukset, vuokraamo ja koneelta tulevat leffat toimivat normaalisti. 
Jaahas, palautin tehdasasetukset ja nyt näkyy ainoastaan ykkönen. Boksi löytää kanavahaulla kaikki kanavat, mutta suostuu näyttämään vain yhtä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
han kirjoitti:
Täällä sama ongelma, paitsi ainoa kanava joka näkyy on fox. Tallenukset, vuokraamo ja koneelta tulevat leffat toimivat normaalisti. 

Onhan digiboksinne kiinni suoraan seinän antennirasiassa. Ettei ole toisen digiboksin jatkona tai viallisia haroittimia välissä. Kokeiltu toisellakin antennikaapelilla? Viihteen boksin mukana tulleissa antennipiuhoissa on silloin tällöin niitä maanantaikappaleita.

Ellun boksi uudella antennipiuhalla suoraan antennirasiaan kiinni. Sen jälkeen digiboksin asetusten kautta tehdasasetusten palautus, jossa kanavat haetaan myös uudestaan. 

Jos tuo ei auta, yhteyttä Elisan vikapalveluun ja uutta boksia pyytämään, jos tv samasta antennirasiasta näkyy moitteetta.

Digiboksin herkkyys ei ole parhaita, telkku tai jokin muu laite voi löytää kaikki kanavat, vaikka Viihteen boksi ei jotain kanavanippua löytäisikään. Datan (jos kaapeliviihde) läpi menen tullen päästä antennivahvistin auttanut joitain. Hakutoiminolla lisäinfoa.
Antenninjohto kunnossa. Nyt ei enää edes ääntä pysty säätämään. Taitaa vaihtua soneran vastaavaan...
Oletko tehnyt myös virtabuutin (johto irti  ainakin puoli minuuttia) tehdasasetustenpalautuksen jälkeen?

Tämäkin on niitä Pacen epämääräisten vikojen korjauskeinoja.:(

Toimiihan kaukosäädin muuten?
Käyttäjätaso 4
Mikäli ongelmat eivät korjaannu tehdasasetusten palauttamisella ja virtaresetillä, ota yhteyttä vikapalveluumme. Kyseessä saattaa olla viallinen digiboksi.

Osallistu keskusteluun