Elisa viihde Netgem 7800 boxi, kanavat ei näy

  • 1 joulukuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 631 katselukerrat

sellainen ongelma käsillä että Viihteen Netgem 7800 boxi ja TV kanavia ei pysty näyttämään. Kanavat löytyy kyllä ja samoin ohjelmaopas on ajan tasalla. laite kytketty Lounean ktv verkoon, löytyiskö täältä apuja?

7 kommenttia

Sama ongelma. Verkon kautta tulevat kanavat näkyvät mustana. Ohjelmaopas ajan tasalla. Boxi päivitetty ja kaikki mahdolliset resetoitu itse ja omagurun toimesta. Ei auta. Täytyykö vaihtaa didiboxi taas?
Samanlaista ongelmaa täälläkin... ip kanavat hävinny listoilta ja kanavien järjestys oli muuttunu itsekseen! Tallenteet ja kirjastot toimii kyllä. Rupee usko loppumaan tähän kuraan.

Edit. Tuli väärään paikkaan minun boxi on 7700
Kunniamerkki +3
Laittakaas kaikki asiakasnumeronne profiliinne, niin päästään katsomaan asiaa tarkemmin. Onko nyt niin, että kaikki muu siis toimii myös netin yli (tallenteet, kirjastot, vuokraelokuvat), mutta ei nuo verkon yli tulevat lisä/maksukanavat? Mitenkäs peruskanavat ktv- verkossa, näkyykö ne? Jos ei, niin näkyykö telkkarin virittimellä, jos jättää digiboxin kokonaan välistä? Oletko tarkistanut, että digiboxista on valittu oikea viritin (antenni/kaapeli) käyttöön oman osoitteen mukaisesti?
Samantapaisia ongelmia ruvennut olemaan täälläkin, katsot kanavaa ja vaihdat toiselle niin ei näy mitään, talleenteet eivät lähde toimimaan, arkistosta puhumattakaan. Buuttaus auttaa mutta hiukan ärsyttävää toki 😃
Ongelmia juuri hommattu boksi 7800 kanavapaikat 510-545 muuttuvat yön aikana itsestään. Muuten laite toimii kuten pitääkin. Muutenkin kanavapaikkojen järjestely hankalaa..
Ptääkö laite palauttaa vai onko tulossa korjaus asiaan?
Asiakasnumeroni: 22757940 jos voinette katsoa johtuuko tuo mistä?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ongelmia juuri hommattu boksi 7800 kanavapaikat 510-545 muuttuvat yön aikana itsestään. Muuten laite toimii kuten pitääkin. Muutenkin kanavapaikkojen järjestely hankalaa..
Ptääkö laite palauttaa vai onko tulossa korjaus asiaan?
Asiakasnumeroni: XXXXX jos voinette katsoa johtuuko tuo mistä?


Tämä on julkinen keskustelualue, jota voi lukea kuka tahansa, mistäpäin maailmaa tahansa. Tänne ei saa koskaan kirjoittaa mitään henkilökohtaisia tietoja, kuten asiakasnumeroa, nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta saatikka hetua.

Asiakasnumerolle on oma paikka henkilökohtaisissa asetuksissa. Sinne pääsee klikkaamalla omaa nimimerkkiä sivun oikeasta yläkulmasta (kun olet kirjautuneena Palstalle) ja valitsemalla "Asetukset". Asetuksissa oleva asiakasnumero näkyy vain Palstatiimille.
Asiakasnumerolle on oma paikka henkilökohtaisissa asetuksissa. Sinne pääsee klikkaamalla omaa nimimerkkiä sivun oikeasta yläkulmasta (kun olet kirjautuneena Palstalle) ja valitsemalla "Asetukset". Asetuksissa oleva asiakasnumero näkyy vain Palstatiimille.[/quote]Hei kiitos tiedosta olen vielä vihree näiden sivujen käyttäjänä 🆒

Osallistu keskusteluun