Vastattu

Elisa Viihde - Tallenteet kaatuilevat

  • 26 huhtikuu 2016
  • 8 kommenttia
  • 303 katselukerrat

Hei,

Mistähän mahtaisi johtua, että uusimman päivityksen jälkeen kaikki tallenteet, mitä yrittää katsoa kaatavat koko digiboksin? Hetken pystyy katsomaan, jonka jälkeen kuva menee pimeäksi, laite boottaa itsensä ja televisioon tulee Elisa logo, kun digiboksi käynnistyy uudestaan?

Ennen päivitystä toimi moitteettomasti, eikä muita ongelmia ole ilmennyt, muuta kuin tämä tallennuksien kaatuilu.

Digiboksi on 7700 ja aina kytkettynä WLAN yhteydellä, koska piuhalla ei ole yhteyttä saatavissa. Signaalin vahvuus on 90% ja tosiaan tähän mennessä toiminut moitteetta.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Red 3 toukokuu 2016, 09:50

Laitettiin sulle nyt uusi boksi tulemaan, muutama arkipäivä menee toimituksessa ja tekstarilla tulee tieto kun paketti on noudettavissa. Vanhaa ei tarvitse meille palautella, vaan voit toimittaa SER-kierrätykseen. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kannattaa ainakin kokeilla flashboot (virtapiuha irti ja powernappi pohjaan kolme sekuntia samalla kun yhdistät virtajohdon uudelleen). Tämän jälkeen tehdasasetusten palautus. Piuhallisena olisi myös hyvä saada testattua vertailun vuoksi, ei tarvitse pitkään pitää kiinni. Miten netin yli tulevat (IPTV) kanavat toimivat?
Kokeilin molempia kikkoja, ei auttanut. Langallisena on vähän ongelmallista testata, kun etäisyys modeemiin on liian pitkä. Eli yläkerrassa nettilaitteet ja alakerrassa digiboksi ja telkkari. Signaalinvahvuus on 90-94% ja netti toimii kyllä. Netflixiä voi katsoa jne, tallenteet vaan kaatuvat aina, joka kerta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Lisää asiakasnumerosi profiiliisi niin pääsemme katsomaan tuota. Kuittaa myös tähän niin huomataan katsoa 🙂
Asiakasnumero lisätty ja viesti kuitattu.
Lisää asiakasnumerosi profiiliisi niin pääsemme katsomaan tuota. Kuittaa myös tähän niin huomataan katsoa :)

Painoin vahingossa ratkaistuksi. Ei ole ratkaistu ongelmaa siis.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Voisit vielä semmoisen kokeilla, että digiboksin virtajohto irti seinästä ja sitten resetoit sun modeemin painamalla laitteen takaa löytyvää pientä Reset-reikää terävällä esineellä n. 10 sekuntia. Kun yhteys palautuu modeemille (DSL ja Internet-valot syttyvät) laita boksin johto takaisin seinään ja testaa toimivuus. Ainakin sun laajakaista näytti olevan ok kun testasin. Jos tuosta ei ole apua niin ei ole oikein muuta tehtävissä kuin boksinvaihto.
Ei auttanut tämäkään. Tallenteet kaatuilevat yhä, joka kerta kun yrittää katsoa.

Kelaat esimerkiksi alkumainokset tai pätkän eteenpäin ja painat play, niin hetken aikaa ohjelma pyörii, mutta digiboksi ei reagoi enää kaukosäätimen nappien painalluksiin, vilkkuu kyllä vihreänä kun painat, muttei mitään tapahdu. Sen jälkeen menee hetki ja digiboksi kaatuu ja ruutuun tulee sinisellä taustalla Elisa Viihde.

Mitkään ylläolevista tempuistanne ei ole auttanut ongelmaan yhtään vaan laitos toimii yhtä surkeasti kuin se on toiminut päivityksen jälkeen, ennen sitä ei mitään ongelmia. Aika palauttaa digiboksi?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Laitettiin sulle nyt uusi boksi tulemaan, muutama arkipäivä menee toimituksessa ja tekstarilla tulee tieto kun paketti on noudettavissa. Vanhaa ei tarvitse meille palautella, vaan voit toimittaa SER-kierrätykseen. 🙂

Osallistu keskusteluun