Kysymys

Elisa Viihde-valikko ei aukea!

  • 3 heinäkuu 2012
  • 14 kommenttia
  • 4310 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
Elikkäs otsikon mukainen ongelma. Elisa Viihde-valikko ei aukea. Kaikki IPTV-kanavat kyllä näkyy, mutta kun yrittää avata Elisa Viihde-valikkoa, tulee vain musta ruutu. Olen käynnistellyt modeemit ja boksit uudelleen ja mitään ei vain tapahdu. Alkaa pikkasen syömään miestä taas tämä elisan meininki.

14 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Ei aukea täälläkään, joten vikaa Elisan päässä.
No niinpä tietysti. Alkaa pikkasen väsyttää tämä elisan viihde-palvelu. Vajaa vuosi asiakkuutta ja voin sanoa että siihen mahtuu ehkä 10 päivää jolloin tämä ***** on toiminut moitteettomasti.
Sama täällä, kaikki koetettu. Häiriöilmoituksiin ei pääse puhelimella ku siellä on vissiin pitkä jono samanlaisia
Käyttäjätaso 4
Meikällä taas Viihde-valikko aukeaa, mutta tallenteet ei suostu toimimaan. Jännä sinänsä, että kuitenkin katsoin leffan vuokraamon kautta tässä illalla.

Of cource kaikki uudelleenkäynnistykset ja johdon nykimiset kokeiltu.
Jepjep,

Piti olla hauska ja kirjoittaa tänne, että tämä maanlaajuinen blackout johtuu varmaankin siitä, että Elisalta soittelivat tänään asiakastyytyväisyyskyselyn merkeissä, ja kun kiltisti vastasin pariin kysymykseen, lupasivat laittaa minulle ilmaisen elokuvan viihde-palveluun odottelemaan. Tuo laitto meni ilmeisesti hiukan pieleen :)

Täällä viihde-valikon toimimattomuuden lisäksi boxi meni kokonaan jumiin, ei reagoi edes itse laitteen virtanappulaan. Pari kertaa seinästä pois, sama juttu, kunnes lopulta heräsi taas toimimaan, jopa kaukosäätimellä. Viihde-valikkoon en kyllä vieläkään pääse tuota ilmaista elokuvaani katsomaan :D

Enpä juuri asiakaspalveluun valittanut, vaikka jatkuvasti tuntuu olevan ohjelmiston ja yhteyden kanssa pientä failua. Kummallista, että kuluttajana sitä on jo niin tottunut tuohon että ottaa sen ominaisuutena, ei vikana.

Menee sivuraiteille, mutta tämä palstakaan ei toimi ihan 100%. Kirjauduin ensimmäistä kertaa, joten jouduin rekisteröitymään. Tiedot täytettyäni tuli ilmoitus, että käyttäjänimi on jo olemassa, ja ei muuta kuin uutta koettamaan. Tämän jälkeen kuitenkin sähköpostiosoitteeni oli jotenkin järjestelmässä jo varautunut tuolle yrittämälleni, joten se ei enää kelvannut 🙂 Kyllä menee helpoksi...
Kyllä vähän ihmetyttää kun ei edes elisan häiriötiedotteisiinkaan pääse, saati sitten tekemään häiriöilmoitusta. Kaippa sitä on tullut niin paljon sanomista, että elisa on päättänyt poistaa kyseiset ominaisuudet. Tottakai asiat mitkä lakastaan peiton alle, ei niitä ole ikinä tapahtunutkaan. Jos tämä ei tästä ala pikkuhiljaa muuttumaan taitaa meidän taloudessa vaihtua palveluidentarjoajat.
Ilmeisesti kyseessä on yleinen vika, kun monella on sitä nyt esiintynyt. Eilen illalla (3.7) olisi kerrankin ollut vapaata aikaa katsoa tallennettuja elokuvia, niin eipäs katsotukaan kun tallenteet ei avaudu. Tein kaikki temput ja tanssin sadetanssia päälläni, ei mikään toimi. Se ihmetyttää miksi elisa ei tiedota noista yleisistä vioista nettisivullaan. Olisi hyvä joku vikakartta tms. josta heti näkisi että kyseessä on yleinen häiriö elisan päässä. Kys. sivustoa täytyisi tietysti päivittää reaaliajassa ja sen täytyisi näkyä myös kännyköistä (jossa nettiyhteys). Ihanne olisi tietysti se että tulisi tekstiviestinä vikailmoitustiedote.
Eikö tähän saisi Elisalta selityksen?
Käyttäjätaso 2
En minäkään eilen elisa.fi sivuille päässyt mutta tallenteita kyllä katselin ongelmitta boksin kautta.
Aikaisemmin aamulla toimi tallenteet muta nyt taas tuli musta ruutu ja sitten "Viihteeseen ei saada yhteyttä".:smileyangry:

Taitaa olla suurempi häiriö palvelimilla, kun ei myöskään pääse Elisa.fi-sivulle.

Tulee vain tämä:

"The web site you are accessing has experienced an unexpected error.
Please contact the website administrator........ "
Itselläni toimi illalla sillä tavalla että tallenne ei lähtenyt pyörimään vaan tuli pelkkä musta ruutu ja kun palasi takaisin niin Viihde-valikkoon ei enää päässyt. Sama juttu digiboksin ja modeemin buuttamisen jälkeenkin.

Kuitenkin, kun keräsin kaiken kärsivällisyyteni, käynnistin tallenteen ja odotin pari minuuttia mustan ruudun kanssa niin lähti pyörimään.

Ylipäätään Viihde-valikkokin käynnistyksen jälkeen aukesi todella hitaasti.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Selvitellään, mikä tuohon Viihde-valikkon on mennyt.

Nettisivut näyttävät ianakin nyt osittain toimivan, tämäkin siis on jo mennyt selvitykseen ja korjaukseen :)

Edit. Elisa Viihde -palvelussa on ollut yleistä vikaa joka on ilmennyt joko Elisa Viide -valikon aukeamattomuutena tai tallenteiden katselun estymisenä. Yleinen vikatilanne on kuitenkin nyt korjattu. Mikäli ongelmat jatkuvat edelleen, eikä laitteiden uudelleen käynnistys auta, kannattaa olla yhteydessä vikapalveluun. Vikapalvelun tavoittaa numerosta 050 960 600 (pvm/mpm). Myös nettisivujemme kautta voi ottaa yhteyttä https://www.elisa.fi/asiakaspalvelu/toimintahairio/.

Elisa.fi -sivustolla on myös yleistä ongelmaa, joka on selvityksessä. Suora linkki toimintahäiriöstä ilmoittamiseen näyttää kuitenkin toimivan.
Nyt tuli tämä elisa.fi:

"Hyvä palvelumme käyttäjä, uudistamme sivustoa. Palaamme pian....":smileyshocked:
Elisa viihde tilattu maanantaina, kertaakaan en ole vielä onnistunut katsomaan tallenteita. Myyjä kovasti vakuutti, että Pacen isoimmat viat on jo oiottu... 

Eniten ketuttaa Elisan ylimielinen asenne. Miksi näistä ei tiedoteta ja ongelmia käsitellä avoimesti? 

Osallistu keskusteluun