Vastattu

Elisa Viihde + Yamaha YSP-5600 ARC ongelma

  • 5 heinäkuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 406 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 1 kommentti
Onko mitään havaintoa miksi kuva ja ääni ei siirry digiboksita telkkariin vaan tulee pelkkää mustaa.

Eli Netgem N7800 boksista lähtee hdmi-piuha soundbarin IN-porttiin ja Soundabarin OUT-portista lähtee piuha TV:n HDMI-ARC liitäntään. On yritetty eri johdoilla ja muuttaa asetuksia mutta ei auta, pelkkää mustaa tulee.

Jos laittaa digiboksin suoraan TV:n HDMI-sisääntuloon, niin toimii mutta pitäisi saada yllä olevalla tavalla toimimaan.

Muut laitteet toimivat normaalisti ja myös Telia TV:n kaksi erilaista digiboksia on toiminut kyseisellä systeemillä.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Judek 6 heinäkuu 2018, 07:07

Eilinen ilta meni boksin kanssa tapellessa. Kaikki mahdolliset asetukset ja liitännät tuli kokeiltua ilman tulosta. Netgemin resetoin kolme kertaa ja kolmannen kerran jälkeen alkoi toimimaan... Katsotaan kuinka kauan toimii 😃
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Eilinen ilta meni boksin kanssa tapellessa. Kaikki mahdolliset asetukset ja liitännät tuli kokeiltua ilman tulosta. Netgemin resetoin kolme kertaa ja kolmannen kerran jälkeen alkoi toimimaan... Katsotaan kuinka kauan toimii 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mites jos pistät tuon soundbarista tulevan johdon muuhun kuin ARC -liitäntään televisiossa? Tuossa soundbarissa on ilmeisesti useampi HDMI -sisääntulo? Onko merkitystä, missä liitännässä digiboksi on?

Muistelen, että jossain vaiheessa on ollut muidenkin vastaavien viritelmien kanssa ongelmia, Marantz taisi olla yksi "ei-yhteensopiva" valmistaja. Itselläni N7700 ja N7800 toimivat molemmat Yamahan vahvarin läpi vietynä, joskaan ei taida olla ARC -liitännässä tuo vahvari.

Osallistu keskusteluun