Vastattu

Elisa Viihteen järjestetty kanavalista nollautuu satunnaisesti

  • 13 helmikuu 2017
  • 86 kommenttia
  • 9518 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

86 kommenttia

Ja taas tuli seuraavat kanavat näkyville 18, 20, 24, 28, 39, 47, 48, 49, 50, 51, 99, 100, ja 101. Miten ihmeessä tuon bugin korjaaminen voi kestää ja kestää? Hieman rupeaa korpeamaan jatkuvat säädöt ja toimimattomuudet esim. boksin jatkuvat hidastelut...
Täältä on yöllä hävinnyt TV1HD, TV2HD, YleFemHD, TV5HD?

Ei auta kanava hakukaan...
Käyttäjätaso 2
Täältä on yöllä hävinnyt TV1HD, TV2HD, YleFemHD, TV5HD?

Ei auta kanava hakukaan...


Jos kanavapaikoilla 501 jne niin usen virtajohdon tuuletus tuon korjannut. Pahimmassa tapauksessa joutunut tekemään tehdasasetusten palautuksen.
Korjaantui virtajohdon tuuletuksella onneksi.
Heh meikäläisellä myös ihan samoja ongelmia kuin teillä kaikilla. Käyn hakemassa DNAllta saman tyyppisen laitteen ja DNA nettiliittymän ja kokeilen jonkun aikaa ja ilmoittelen kuinja se toimii jos vaikka vaihdan siihen.
Käyttäjätaso 1
Nyt alkoi nämä ongelmat minullakin! En muista aikaisemmin vastaavaa tapahtuneen, nyt tosin tulleiden HD-kanavien takia vasta tein isoja muutoksia kanavien järjestykseen.

TODELLA turhauttava bugi, joka nyt ihan oikeasti pitäisi saada kuntoon! Tai vaihtoehtoisesti jonkinlainen suosikit-lista. Jälkimmäinen olisi itse asiassa varmasti parempi toteutustapa, jos mahdollinen.

Nyt tämä homma kuntoon kiitos ASAP, ja ryhtiliike tiedotukseenkin!
Miten tämmöisen ongelman korjaaminen voi viedä vuosia!?!? Pari vuotta vissiin ollu viihde boxi ja alusta asti sama kanavoiden hävittely
Käyttäjätaso 3
Pari kuukautta meni hienosti ilman ensimmäistäkään kanavaongelmaa, ja nyt on toinen päivä putkeen, kun samat vanhat kanavat tekevät paluun, ja piilotettujen määrä muuttuu 166->150.
Montako piilotettua kanavaa teillä muilla on?
Minulla on 32 piilotettu eli fiksaan vain kanavaluettelon alkupään koska en ole ottanut kanavapaketteja.
Olen siirtänyt hd kanavat paikoille 1,2,3,5....jne listan alkuun ja piilottanut 21,22 ,23 jne..
Lista on nyt pysynyt ok noin kuukauden ajan ,sitä ennen sinne pamahti yhtäkkiä Viaplayn urheilukanavat väliin, vaikka en niitä koskaan ole tilannut ja niitä ei pysynyt piilottamaan. Sittemmin ne häipyivät itsestään?? Ei kovin vakuuttavaa.

Kirjoitin täsät kanavasekoilusta avoimen sähköpostin Netgemille, jolta Elisa on tämän viihdepalvelun ostanut/vuokrannut (varmaankin halvimman mahdollisen palvelupaketin). Ei sieltä ole mitään kuulunut, kirje meni https://www.netgem.com/contact-us/ sähköpostiin, joten on voinut joutua roskapostisuodattimeen tai ties minne.

Nyt on kanavat pysyneet paikoillaan ja piilotettuna, katsotaan miten pitkään, ajattelen edelleen positiivisesti ja uskon Elisan lopultakin saaneen asiaan korjauksen ja siinä tapauksessa tulen heille asiasta positiivista mainosta ja palautetta antamaan n. 2kk kuluttua mikäli kanvalista pysyy kunnossa 🙂
Heh meikäläisellä myös ihan samoja ongelmia kuin teillä kaikilla. Käyn hakemassa DNAllta saman tyyppisen laitteen ja DNA nettiliittymän ja kokeilen jonkun aikaa ja ilmoittelen kuinja se toimii jos vaikka vaihdan siihen.

Se kiinnostaa, ajattelin itsekkin aivan samaa, mutta ehdit ensin. Keerohan sitten miten toimii.:D
Alkaa todellakin tympiä tämä ongelma.
Helpointa olisi että kaikki antenniverkon kanavat saisi heitettyä IPTV:lle niin voitaisi päästä erään tuosta netgemin surkeasta antennipuolesta. Ongelma tuntuu olevan kiteytettynä juuri noihin ei-IPTV-kanaviin.

Onko elisalla tarjota vaihtoehtoista mallia digiboxille?

Jos ei niin saattaakin edessä olla viihteen vaihtaminen kilpailjan tarjoamaan koska tämä on luokatonta. Ensin on Pace joka jumittaa ja on täyttä *askaa, sen jälkeen siirrytään Netgemiin joka kyllä pysyy päällä mutta ei tajua pitää kanavia kunnoassa ja siinä on tolkuttoman hidas ohjelmaopas välillä.

Aika pitkään se todellakin pysyi ok kun tein tehdasasetukset mutta viikon sisällä olen nyt tehnyt sen kahdesti eikä ole enää pysynyt paikoillaan.

Osallistu keskusteluun