Vastattu

Elisa viihteen kaukosäädin

 • 15 joulukuu 2014
 • 6 kommenttia
 • 1135 katselukerrat

Hei

Minulla on valko-sininen Elisa viihteen digiboxi. Kaukosäädin alkoi eilen temppuilemaan siten ettei ok nappulan ympärillä oleva navigointinappi toimi. aina kun navigointinappia painaa oikealle, se säätää kuvasuhdetta. Muualle painettaessa ei tapahdu mitään. Kokeilin kameralla että se infrapuna tmv. valo siellä kyllä vilkkuu kun painelee nappeja. Koodia ei pystynyt vaihtamaan, ei vilkkunut elisan nappi ollenkaan. Muutoin toimii ihan ok mutta tosiaan Elisa-viihdettä ei voi käyttää koska siellä ei pääse liikkumaan.

Nyt toivoisin todella pikaista apua. Joulun pyhät tulossa ja voin sanoa, että hermot menee jos ei viihteeseen pääse...
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Heather 17 joulukuu 2014, 08:09

Laitoin sinulle
 • yksityisviestiä asiasta, toivottavasti et ehtinyt lähteä jo myymälään. 🙂
 • Katso alkuperäinen viesti

  6 kommenttia

  Taitaa olla niin ettei täältä kautta apua löydy.  Täytyy turvautua ihan perinteiseen menetelmään ja marssia liikkeeseen.. 
  Käyttäjätaso 2
  Laitoin sinulle
 • yksityisviestiä asiasta, toivottavasti et ehtinyt lähteä jo myymälään. 🙂
 • Mulla on samaa ongelmaa !! Sini valkoinen boxi. Ei toimi "OK" napin ympäriltä nuolet eikä ok nappi eli valikkoja vähän hankala selata, muuten toimii normaalisti. Kaukosäätimessä vilkkuu kumminkin painettaessa valo mutta ei boxissa kyseisiä nappeja painettaessa. Muita nappeja painettaessa vilahtaa valot normaalisti. Mikä vikana ?
  voisko joku tehdä niin yksinkertaisen asian että kopio tästä viestiketjusta ton vastauksen mullekin kun ei kerran julkisena voinu korjaus ohjeita kertoa ?
  Käyttäjätaso 2
 • Pyytäisin sinua ensinnäkin testaamaan kaukosäädintä uusilla paristoilla. Lisäksi, mikäli digiboksi ei reagoi kaukosäätimeen, on kaukosäätimen koodi saattanut jossain tilanteessa vaihtua vääräksi. Ohjeita tuon koodin tarkistamiseen ja oikeaksi vaihtamiseen on esimerkiksi täällä: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Digiboksit-ja/Elisa-viihde-kauko-ohjain-ongelma/td-p/338761

  Mikäli nuokaan yllä kerrotut keinot eivät auta, pyytäisin sinua laittamaan minulle yksityisviestillä asiakasnumerosi, niin katsotaan tilannetta tarkemmin.
 • kiitos ! Vaihdoin uudet patterit jo kun se alkoi renaan. Otin uudestaan toisen patterin irti ja painoin ok nappia valo vilahti kaukosäätimessä kerran mutta sitten ei enään tapahtunu mitään sen jälkeen laitoin patterin takasin ja yllättävää kaukosäädin alkoikin toimiin. Käsittämätöntä mutta totta.

  Osallistu keskusteluun