Vastattu

elisa viihteen nettisivujen ohjelmakirjaston ohjelmat sekaisin - ELISAN TYÖNTEKIJÄT LUKEKAA!

 • 9 huhtikuu 2015
 • 4 kommenttia
 • 1100 katselukerrat

 • Uusi keskustelija
 • 2 kommenttia
ElisaViihteen nettisivujen ohjelmakirjastossa on koko ajan ohjelmien kellonajat ihan sekaisin ja samoja ohjelmia alkaa samaan aikaan kahteen kertaan. esim. tänään 9.4.15 tv6 tulossa elokuva: Ei Pakopaikkaa kl 21.00, mutta samaan aikaan kl 21 alkaa myös jokin sarja:Koodeja ja salaliittoteorioita ja sitten kl 22.00 alkaa taas sama elokuva: Ei pakopaikkaa joka ilmoitettu alkavaksi jo kl 21.00. ja näitä esimerkkejä ois vaikka kuinka paljon. Sunnuntaina 5.4. tuli Harry Potter leffa, joka oli myöskin kahteen kertaan ilmoitettu alkavaksi kl 21.00, jouduin laittamaan molemmat nauhalle, koska ei koskaan tiedä miten käy, tuleeko leffa ollenkaan vai loppuuko kesken. Toisen Potter leffoista kesto 160min ja toisen 170min, miten tämä on mahdollista???!?!? Voisitteko korjata asian, alkaa ärsyttää tallennella leffoja moneen kertaan, varmuuden vuoks.

Sitten vielä parisen viikkoa sitten tuli elokuva Titanic, jonka kesto on 194min, mutta ohjelmakirjaston mukaan ja digiboxiin tallentui vain 185min eli loppui kesken, ilmeisesti ei oltu otettu huomioon MAINOKSIA, jotka pidentää elokuvan kestoa entisestään. Minkä ihmeen takia näitä ei huomioida???!?!?!? Pikksen otti päähän kun leffaa ois ollu jäljellä ainakin 15-20min.

nimim. erittäin ärsyyntynyt!!!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 9 huhtikuu 2015, 15:34

 • Nuo ohjelmatiedot tulevat meille aina suoraan kanavilta. Jos kanava on lähettänyt meille ohjelmatiedot ja muuttaa niitä jälkikäteen ja lähettää meille taas uudet, tulee noita päällekkäisyyksiä.  Eli esimerkiksi jos kanava ilmoittaa meille, että johonkin aikaan tulee ohjelma X, mutta sitten vaihtaakin, että sen tilalle tulee Y ja lähettää tiedon meille, näkyy molemmat ohjelmatiedoissa. Vanhaa ohjelmatietoa ei voi poistaa, koska emme voi poistaa käyttäjien tekemiä tallennepyyntöjä.  Tässä vielä tarkemmin asiasta: https://yhteiso.elisa.fi/t5/Ideapaja/EPG-ja-viime-hetken-ohjelmamuutokset/idi-p/268226
 • Katso alkuperäinen viesti

  4 kommenttia

  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Nuo ohjelmatiedot tulevat meille aina suoraan kanavilta. Jos kanava on lähettänyt meille ohjelmatiedot ja muuttaa niitä jälkikäteen ja lähettää meille taas uudet, tulee noita päällekkäisyyksiä.

  Eli esimerkiksi jos kanava ilmoittaa meille, että johonkin aikaan tulee ohjelma X, mutta sitten vaihtaakin, että sen tilalle tulee Y ja lähettää tiedon meille, näkyy molemmat ohjelmatiedoissa. Vanhaa ohjelmatietoa ei voi poistaa, koska emme voi poistaa käyttäjien tekemiä tallennepyyntöjä.

  Tässä vielä tarkemmin asiasta: https://yhteiso.elisa.fi/t5/Ideapaja/EPG-ja-viime-hetken-ohjelmamuutokset/idi-p/268226
 • eli jos ohjelmakirjastossa on ilmoitettu elokuvalle tietty alkamisaika ja päättymisaika ja elokuva loppuu kesken, niin pitääkö siitä sitten valittaa suoraan kanavalle mistä ohjelma tulee???  eihän tuossa ole mitään järkeä, että pitää ensin katsoa jostain muualta tulevat ohjelmat ja niiden alkamisajat ja sitten vasta käydä laittamassa tallennuspyyntö. En pysty elisaviihteen sivuilta selaamaan taaksepäin ohjelmaluetteloa 28.3 pvälle, josta olisin tarkistanut milloin Titanic elokuva oli merkitty päättyneeksi. mutta katsoin telkku.comista ja siellä oli Titanic 21.00-00.40, joka olisi 220min kestoltaan, mutta elokuvaa mun digiboxi nauhoitti vain 185min.

  joutuu tästä lähtien kattoo aina ensin leffojen oikean keston ja lisätä niihin mainosajat ja sitten verrata täsmääkö teidän ohjelmakirjaston kesto siihen!!!

  Miksei tallennusta laittaessa voi itse lisätä tallennusaikaa, eli tallennuksen päättymistä myöhemmäksi mitä ohjelmakirjasto sanoo elokuvien päättymisajoista???
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Tallenteisiin on ajastettu hieman "lisäaikaa" molempiin päihin, koska nuo aikataulut eivät tosiaan ole ikinä täysin paikkansapitäviä. Kuitenkin jos kanavalla on esim. tullut urheilua ennen elokuvaa ja urheilulähetys on venynyt, venyy myös elokuvan alkamisaika, milloin elokuva loppuu myöhemmin ja silloin ei pakolla kokonaan tallennu 😞
  No ava-kanavalta ei urheilua tule! kukas mulle lisää sen Titanicin loppuosan sinne....ei kukaan.

  Osallistu keskusteluun