Kysymys

Elisa viihteen ohjelmaopas

  • 24 elokuu 2018
  • 5 kommenttia
  • 573 katselukerrat

Kaksi viikkoa ollut käytössä ja hermo menee tohon ohjelmaoppaaseen. Eikö sitä saa mitenkään kanavakohtaiseksi niinkuin puhelinsovelluksessa on? Tuo on täysin käyttökelvoton, kun näkyy vain muutama ohjelma/kanava ja sit saa näpytellä 100 kertaa, että pääsee eteenpäin.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Moi Jjukkakoo ja teretulemast OmaYhteisöön! :)

Olethan sen hoksannut jo sovelluksen ohjelmaoppaassa ettei niitä kanavia tarvitse näpytellä eteenpäin, vaan ihan pyyhkimällä ne rullaa eteenpäin? Ja kun siinä vasemmalla on ne neljä neliötä niin pääsee "muokkaa" -namiskan kautta valikoimaan mitkä kanavat ylipäätään siinä näkyy.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
No nyt sitten luin paremmin aloituspostisi eli ongelma oli digiboksin kanssa! Minäpä voin viikonlopun aikana itsekin ihmetellä asiaa. Mun muistaakseni ohjelmaopas on ihan samanlainen kuin muillakin digibokseilla tai älytelkkareilla. Näkyy se viitisen kanavaa kerralla ja sitten mennään eteenpäin.

EDIT // Kävin testilaitteella kokeilemassa niin ainakin siinä ihan komeasti rullasi eteenpäin kun piti vaan nuolinäppäintä pohjassa. Nopeesti pääsi tsekkaan pitkän listan kanavia. Käytännön kehitysehdotuksia toki otetaan vastaan 🙂
Juu siis digiboxista on kyse. Kyllä ainakin omilla perusdigibokseilla on aina pystynyt valitsemaan niin että ruudulla näkyy vain yhden kanavan tiedot allekkain. Tämä horisontaalinen selaus on sekava ja hidas. Esim, jos haluat nähdä mitä neloselta tulee sunnuntaina niin siinähän sitten näpytät ruutua oikealle 100 kertaa niin olet sunnuntaissa. Ilmeisesti joskus viihteessäkin on ollut valittavissa tämä kanavakohtainen näkymä, mutta jonkun päivityksen jälkeen se on poistunut. Toivottavasti olen väärässä..
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Aaaaa, aivan.Tosiaan kesti tuolla testiboksilla aina parikolme sekuntia per vuorokausi että pääsi eteenpäin. Mä otan tätä ihmeteltäväksi toki. Siihen saakka suosittelen käyttämään sovellusta tai selainta selailuun, jos boksilla tuntuu kankealta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Alkuperäisessä epg:ssä oli kolme kanavaa pystyssä ja se oli jotain aivan hirveää.

Kaukosäätimen alareunan kelausnapit hyppää 24h joten sunnuntaihin pääsee näin perjantaina kahdella painalluksella.

Osallistu keskusteluun