Kysymys

Elisa vuokraamon ongelmat!

  • 29 joulukuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 553 katselukerrat

Kiitos Elisa mukavasta elokuva illasta. Olimme saaneet ilmaisen elokuva koodin Elisa Viihteen vuokraamoon. Ajattelimme katsoa Elämältä kaiken sain elokuvan android laitteella, valtsimme tuon elokuvan ja syötimme alennus koodin, jolloin elokuva käynnistyi ja ilmoitti "virhe videosuojauksen käsittelyssä", Yritimme useaan kertaan saada elokuvan näkymään, mutta turhaan. Kokeilimme myös android puhelimilla, mutta ne ilmoittivat myös tuota samaa. Puhelimesta olisimme lähettäneet kuvan Chromecastille, mutta tämäkään ei ilmeisesti teillä edes toimisi. Tutkimme asiaa netistä ja ongelmana oli ilmeisesti se että laitteemme on rootattuja. Olisi kiva jos sovellus ilmoittaisi jo käynnistys vaiheessa että ei toimi rootatuilla laitteilla niin emme olisi menettäneet turhaan tuota elokuvakoodia. Tietokoneella emme edes yrittäneet koska muutama kuukausi sitten yritimme tietokoneella katsoa elokuvaa vuokraamostanne, mutta elokuva pätki todella paljon, huolimatta teidän 100mb/s netistä, eikä elokuvan katsomisesta tullut mitään. Ajattelimme tänään vielä kokeilla Elisa Viihteen digiboxilla toimisiko elokuva sillä, hitaan käynnistymisen ja kaukosäätimen bugimisen jälkeen pääsimme vihdoin elokuva vuokraamoon josta valitsimme saman elokuvan, jonka olimme jo lunastaneet tuolla koodilla, mutta Vuokraamonne päättikin veloittaa elokuvasta 5,90€! Kaiken kaikkiaan meiltä meni noin tunti että saimme elokuvan pyörimään ja jouduimme vielä maksamaan siitä vaikka meilllä olikin tuo koodi ilmaiseen elokuvaan. Kiitos siis erittäin paljon! 

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Ottamatta muuhun kantaa, niin nettivuokraamo on käytännössä eri vuokraamo, kuin digiboxin vuokraamo josta tuo veloitus johtuu.
Täytyy sanoa että siinä virityksessä ei ole mitään järkeä että vuokraamot ovat eri systeemejä. Asiakkaan kannalta ne näyttää samoilta ja ovat samoja.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Itsellä rootatussa tabletissa ei aiemmin toiminut tuo koko Elisa Viihde- sovellus lainkaan. Laitoin poikkeuksellisesti
  • ?:lle vapaalipun digiboksin videovuokraamoon kaikesta vaivannäöstä 🙂
  • Osallistu keskusteluun