Vastattu

ElisaViihde

  • 30 kesäkuu 2016
  • 8 kommenttia
  • 435 katselukerrat

En saa digiboxia (NetGem 7700) käynnistymään ElisaViihten aloitussivulle. Olen resetoinut modeemin, sekä digibox'n. Aloitussivu välähtää, mutta en ehdi vastaamaan kyselyyn tai aloittamaan asennusta.
Laajakaistayhteydet nettiin toiivat ihan hyvin. Elisan asikaspalvelusta ei saa apua!!??
Onko kellään vastaavia kokemuksia??
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 25 heinäkuu 2016, 14:34

Tarkista, että digiboksin ja television välinen johto on kunnolla paikoillaan molemmissa päissä. Tarvittaessa testaa toista liitäntää televisiossa.
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kirjoitit, ettei asiakaspalvelusta saa apua? Oliko asiakaspalvelussa siis rajattu ongelmaa esimerkiksi telkkariin vai miksi sieltä ei oltu osattu olla avuksi?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tarkista, että digiboksin ja television välinen johto on kunnolla paikoillaan molemmissa päissä. Tarvittaessa testaa toista liitäntää televisiossa.
Käyttäjätaso 3
Olen törmännyt heinäkuun aikana ihan samaan ongelmaan, eikä ratkaisua ole löytynyt. Purkki ei vaan suostu lähettämään TV:oon mitään ennen kuin PIIITKÄn ajan ( >30 min) kuluttua. Olen resetoinut ja rusikoinut, mutta mikään ei akuutisti auta. Laitteeni on noin vuoden ollut käytössä. Tulee mieleen, onko laitteet näin kehnoja etteivät kestä yli vuotta käytössä. Maksoikin sentään 59 €!!

Jos purkissa palaa punainen, saattaa yhteys syntyä piankin jos taas on ihan pimeenä, vihreä syttyy ja joskus jopa vilkkuu, mutta mitään muuta ei sitten tapahdukaan.

Onko siellä Elisan päässä kaikki "kättelyt" ihan kunnossa? T...uttaa rankasti!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kannattaa hieman rajata vikaa:

1. Toimiiko television samassa HDMI-portissa toinen laite (DVD-soitin, muu digiboksi)?
2. Jos toimii niin vaihda HDMI-piuha toiseen ja kokeile uudelleen Elisan boksilla. Jos ei toimi niin testaa silti toisella HDMI-piuhalla, mikäli ei vieläkään pelitä mikään laite niin vika televisiossa.
3. Kokeile kaikki television HDMI-portit läpi.
4. Mikäli ei edelleenkään toimi niin vika digiboksissa, lisää asiakasnumerosi palstaprofiiliin tai lähetä palstatiimille yksityisviestinä (http://elisa.fi/palstatiimi) niin katsotaan se laitevaihto.
Käyttäjätaso 3
Testasin: kaikki HDMI-portit toimivat TV:ssäni ( SONY KDL40 EX503). Testasin toisella digiboxilla ja BD-soittimella. Kaikki kaapelit ovat kunnossa.
Vain Viihde pätkii....Onneksi YLE lähettää kisat perinteisesti TELEVIISSION KAUTTA.

ASNro on profiilissa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tämä on julkinen keskustelupalsta. Tänne ei saa koskaan kirjoittaa mitään henkilökohtaisia tietoja kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai asiakasnumeroa.

Asiakasnumerolle on oma paikka käyttäjän profiilissa. Pääset sinne klikkaamalla nimimerkkiäsi sivun oikeasta ylälaidasta ja valitsemalla "Asetukset". Kirjoita asiakasnumerosi sille kuuluvaan kenttään. Tällöin asiakasnumero näkyy vain Palstatiimille.

Voit muokata asiakasnumerosi pois viemällä hiiren osoittimen viestisi oikeaan alakulmaan kolmen pisteen päälle (...) ja valitsemalla "Muokkaa".
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Päädyttiin laiteviahtoon, uusi tulee postissa. Palaa asiaan mikäli ongelmia vielä ilmenee.
Käyttäjätaso 3
Tähän asti paras päätös: nyt näyttää Viihdekin toimivan. Ovat siis rajallisia kestoltaan nuo Netgemit...noin vuosi ja silleen...
Olisiko toimittajan vaihdosta mitään apua?

Osallistu keskusteluun