Vastattu

Elokuvien haku Vuokraamossa hieman hankalaa...

  • 29 heinäkuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 145 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Hieman turhauttaa, koska Vuokraamon boksiversiossa ei ole hakutoimintoa, jolla voisi hakea leffan suoraan nimellä. Tabletti- ja puhelinversiossa haku on helppoa, mutta:

Asiakastukisivustossa neuvotaan hakemaan tabletti- tai puhelinversiolla elokuva ja tallentamaan se suosikkeihin, jolloin se näkyy boksin Suosikeissa.

Mutta kun ei näy... ainakaan kaikki...

Hain elokuvia Taru sormusten herrasta:Kaksi tornia sekä Kuninkaan paluu. Ei löydy selaamalla boksilta. Molemmat löytyivät kätevästi tablettisovelluksella ja lisäsin suosikkeihin. Ei näy boksilla, ja Omaguru kertoi, ettei niitä olekaan modattu boksiversioon sopiviksi??? Lisäksi tablettisovellus kertoo, ettei elokuvaa pysty katsomaan tabletillani... Voisitteko tehdä asialle jotakin? Sormuksen ritarit ja uusimmat löytyvät boksilta, mutta sarja on nyt puutteellinen.
Turhauttaa selata boksin leffavalikoimaa hakien tiettyä elokuvaa, kun sitä ei pysty hakemaan suoraan nimellä... Kuka on mahtanut moisen oleellisuuden unohtaa boksiversiosta?

Onneksi Yle tarjoaa po. elokuvat vkonloppuna.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Urhokas 30 elokuu 2016, 14:42

Kaksi viimeistä Taru sormusten herrasta sarjan versiota ei ole toistaiseksi tulossa N7700 digiboksilla katsottavaksi valitettavasti.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Vuokraamon oma haku -toiminto olisi hyvin näppärä lisä palveluun! Olemmekin laittaneet asiasta palautetta kehitykseemme, toivottavasti tämä ominaisuus saataisiin tuotua pian myös mustalle Netgem - digiboksille :)

Voit asettaa suosikkielokuvia vuokraamoon myös Elisa Viihteen -sivuston kautta: http://elisa.to/2aCyAfL . "Sormuksen ritarit" on mahdollista katsoa kaikilla muilla paitsi iOS -käyttöjärjestelmän laitteilla. "Kaksi tornia" ja "Kuninkaan paluu" ovat valitettavasti tällä hetkellä katsottavissa vain vanhemmilla N7600/8100 ja Pacen digibokseilla. Laitan näistä kahdesta elokuvasta tiedustelua kehitykseemme 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kaksi viimeistä Taru sormusten herrasta sarjan versiota ei ole toistaiseksi tulossa N7700 digiboksilla katsottavaksi valitettavasti.

Osallistu keskusteluun