Kysymys

"Ensisilmäyksellä" sarjaa tallentavat, HUOM!!!

  • 21 elokuu 2013
  • 1 kommentti
  • 1796 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Huomasin tuossa, että FOXilla pyörivän "Ensisilmäyksellä" sarjan maanantaina 19.8. klo 19:30 esitetty 5. kauden 2.jakso oli ohjelmaoppaassa sarjan alkuperäisellä nimellä (How I Met Your Mother" eikä näinollen ollut tallentunut jatkuvalla tallennuksella.

Kyseisen sarjan arkisin esitettävät jaksot uusitaan viikonloppuisin mutta tuo jakso on sielläkin (lauantaina 24.8. klo 17:55) samalla nimellä jotenka vinkkinä niille, jotka haluavat tuon jakson talteen:

 

1) tallentakaa ko. jakso joko kertatallenteena tai

2) lisätkää uusi tallennussääntö tuolla alkuperäisellä nimellä (näin tallentuvat sitten tulevatkin "väärin nimetyt" jaksot).

Korostan tässä nyt vielä, että VIKA EI OLE ELISAN. Myös muilla TV-sivuilla (esim. Telkku, Telvis) tuo jakso on ohjelmistossa samalla nimellä. Näin säästän Elisan edustajien vaivan. ;)

(Lisäys: Myös normitallentavan boksin EPG:ssä näkyy olevan samalla tavalla. Siinä olisi tosin toiminut aikaan perustuva tallennuspyyntö, WINK WINK Elisa...).

Täytyy vain toivoa, että kyseessä oli mahdollisimman kertaluontoinen tapaus. Loppuu pian jokerimerkit kesken... :smileygrin:

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Tämä oli hyvä huomio, kiitokset tästä! 🙂

Osallistu keskusteluun