Vastattu

ESPN America HD

  • 4 maaliskuu 2010
  • 32 kommenttia
  • 6863 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

32 kommenttia

Käyttäjätaso 2

Onko tästä ESPN America HD:sta uutta tietoa? Kovasti kaipaillaan sitä ja muitakin HD-kanavia lisää.

Mitä tulee SD vs HD keskusteluun, niin ei se HD huonoa sisältöä juurikaan paranna, mutta SD pilaa hyvänkin sisällön lähes poikkeuksetta vähänkään järkevän kokoisella/laatuisella ruudulla.Kyllä se hyvälaatuinen SD toimii hyvin mun 55'' töllössä, mutta usein vain tuo SD materiaalin on vain niin heikkoa tuotantoa että hirvittää. HD ei tosiaan tuo sisältöön mitään lisää ja usein on joutunut kavereille sanomaan että tämä on HD eikä SD. Sen verran arginaalinen ero on kyseessä. HD on vian nyt mediaseksikäs juttu jolla voi "apinoita koijata" rahat pois. HD on itse asiassa aika surkea resoluutio tämän päivän kuvamaailmassa.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Jos on joku p*skatelkkari niin ei ole ihme jos eroa ei huomaa. Kyllä se HD-materiaalin paremmuus on ihan silmällä nähtävissä pienemmänkin kokoluokan telkkareissa ja "koijaamiselta" se saattaa tuntua kun ostetaan se halvin mahdollinen "iso telkkari kun naapurin Perallakin on". Ei se HD myöskään näköä korjaa mitenkään mystisesti eli jos silmät on jo alun alkaen huonot niin mitään ei ole tehtävissä.
Tasan kaksi viikkoa NCAA-koriskauden alkuun. Nyt vauhtia Elisa! 🙂
Jokohan olis tämä kanava tulossa saataville? 
Voisiko Elisa kertoa mikä tämän kanavan tilanne on? Saataisiinko vihdoinkin tilattavaksi.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
BigPicture kirjoitti:
Voisiko Elisa kertoa mikä tämän kanavan tilanne on? Saataisiinko vihdoinkin tilattavaksi.

Laitoin tästä kyselyä eteenpäin. Ilmoittelen kun saan tarkempaa tietoa asiasta! 
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
BigPicture kirjoitti:
Voisiko Elisa kertoa mikä tämän kanavan tilanne on? Saataisiinko vihdoinkin tilattavaksi.

ESPN America HD –kanavaa ei ole valitettavasti tulossa valikoimaamme, sillä ESPN on ilmoittanut vetäytyvänsä Euroopan markkinoilta lähitulevaisuudessa lähes kokonaan. Tämän myötä myös ESPN America ja ESPN Classic –kanavat tulevat kesän aikana poistumaan kaikkien suomalaisten operaattoreiden kanavavalikoimista. Tiedotamme aiheesta lisää lähempänä.

Osallistu keskusteluun