Vastattu

Eurosport ja tallentaminen

  • 22 huhtikuu 2015
  • 36 kommenttia
  • 5026 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

36 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Eli pitää tehdä uusi ketju niistä eroista? 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Visitor kirjoitti:
Eli pitää tehdä uusi ketju niistä eroista? 

Juu, ei kannata. Vastaus on €, jota ei vastata ;)
Käyttäjätaso 3
Onko tosiaan niin, ettei suhteelliseen yksinkertaiseen kysymykseen saa vastausta noista Arskan mainitsemista asioista johtuen? Vai mistä kiikastaa?
Käyttäjätaso 3
Onko vahingossa mennyt ohi vai miksi ei kiistoa tai vahvistusta asiaan ole palveluntarjoajan puolelta tullut?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Eurosportin voi tallettaa sellaisenaan, mutta EI adaptiivisella pakkauksella, jota 7700 käyttää/tarvitsee katseluun.

Eli uudelleen pakkaus mahdotonta Eurosportilla.
Käyttäjätaso 1
Ikävintä tässä on Elisan asenne: palvelu muuttuu mutta asiakkaille ei asia kuulu pätkääkään. Pitäkää suunne kiinni - ette te tästä mitään ymmärrä kuitenkaan. Lisäksi palvelu huononi ja hinta pysyi ennallaan. Kaiken kukkuraksi osa asiakkaista pystyy ilmeisesti tallettamaan ja katsomaan Eurosporttia, osa taas ei. Kaikille on sama maksu. :smileyangry:
Käyttäjätaso 2
En ymmärrä näistä teknisistä digiboxien toteutuksista mutta eikö Eurosportin tallennusta saisi toteutettua niin että tallentaa tietokoneella netistä ohjelmaoppaan kautta ja katsoo tallenteen sitten boxilla jos ei tuota saa boxilla tallennettua. 
Käyttäjätaso 1
joo, asiakkaat on eriarvoisessa asemassa. Sitte perustellaan että pacella taas ei näy joku areena tms. No mitä *****aa tuo nyt sitte meinaa, jokaiselle samat palvelut ja sama hinta eikä niin että ripotellaan eri käyttäjille eri palvelunmurusia ja nyhdetään sama raha kaikilta pois.

Elisalla on varsin tehokas periaate ottaa kyllä tosi nopeasti ja reippaasti raha pois asiakkaalta, mutta siihen se reippaus sitte loppuukin. Annetaan vain se välttämätön pakollinen minimi millä asiakas saadaan suinkin pysymään maksamassa ne laskut...
Siis ei ole todellista.., Elisa! Tämä on TAAS kerran oikein huolella asiakkaan kintuille k*semista. Ottakaa tästä vinkki - jos ette tätä vielä tienneet:

- Asiakasta, eli minua, ei kiinnosta vähääkään jotkut Elisan sopimustekniset asiat ja niiden vaikutus johonkin digiboksin tallennusmahdollisuuksiin. Minua kiinnostaa vain se, että homma toimii. Ja nyt ei toimi. Tämä viimeisin käänne oli kyllä myös viimeisin pisara:

Elisa lähetti sähköpostin että nyt saan veloituksetta uuden digiboksin. No, sen otettuani huomasin, että EUROSPORTIA EI VOI TALLENTAA. Siis ihan mahtavaa, just tätä mä halusinkin!

Tämä mun 5 vuotinen Elisa Viihde -asiakkuus alkaa olla loppusuoralla, tämä on ollut yhtä vastoinkäymistä vuodesta toiseen. Sori.
Palataas aiheeseen eli minulla on Elisa viihde nettiversio ja ei anna katsoa/tallentaa Eurosport 1:stä?
Miksi?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Palataas aiheeseen eli minulla on Elisa viihde nettiversio ja ei anna katsoa/tallentaa Eurosport 1:stä?
Miksi?
Lyhyesti: sopimustekninen asia.

Juurosportia ei voi Viihteessä tallentaa (enää) millään laitteella, katsoa voi ainoastaan boksin kautta (joko suorana tai Arkistosta).

Osallistu keskusteluun