Kysymys

F1 ei käynnisty

  • 14 huhtikuu 2012
  • 17 kommenttia
  • 5348 katselukerrat

Kun menen Katsomon F1 osaan ja painan "siirry palveluun" vilahtaa F1 ruudulla n. 3 sekuntia jonka jälkeen kuva palaa normaalille tv-kanavalle. 

Mikä avuksi? Aika-ajoja olisi 20 min jäljellä...

17 kommenttia

Mulla on sama ongelma, esim. lätkäsivuille pääsen(ei lähetystä tällä hetkellä), mutta F1 Katsomo tai Katsomo yleensä ei toimi...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
VETTEL jäi 11. sijalle.

Mutta onkos teillä adslviihde vai kaapeliviihde. Toiminta eroaa täysin toistaan! Toisessa iptv:nä toisessa kaapeli-tv:nä.

Yrittäkää edes hieman noita lähtöarvoja kertoilla! Kristallipallo ei aina toimi.

Kaapeliviihteen kanssa koko aika-ajon katsellut ogelmitta.
Ei toimi täälläkään, aivan sama diagnoosi kuin ketjun aloittajilla.

Kaapeliviihde, harmaa pyöreämuotoinen Elisa viihde-digiboksi (v 2009 lopulta).

Buuttailtu on, ei vaikutusta.

Edellistä kisaa pääsee katsomaan, nykyistä aika-ajoa ei.

Onneksi on ede tämä palsta. Puhelimella ja Elisan omien sivujen kautta on tehty erittäin vaikeaksi saada mitään vastauksia tai apuja. Täytin tuosta vikailmoituksen, sillä formula-paketissa olen maksanut tuosta suorasta lähetyksestä, joka nyt ei toimi.
Mulla oli sama ongelma kaapeliviihteen kanssa.

Palautin tehdasasetukset, jonka jälkeen alkoi toimia.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
No Nico voitti uransa ekan aika-ajon.

Olisikos palvelimen päässä sitten jotain häikkää tai sitten tämä Pace käyttäytyy erilailla, kuin harmaa alkuperäinen digiboksi.  TAI, kuten Tine tuossa välissä mainitsi, niin tehdasasetusten palautusta pitää AINA kokeilla, jos ongelmia.

8.55 aloitin katselun ja tuossa välillä lopetin hetkeksi kokeilumielessä ja aloitin uusiksi. no problem.
Pace -boksin tehdasasetusten palauttaminen auttoi tai ainakin sain sen toimimaan sen toimenpiteen jälkeen.

Aika-ajoja en ehtinyt katsoa... Saattaapi olla että peruutan F1 -paketin, kun se on näin hankalaa. Eliisa Viihde on minulle uusi tuttavuus ja tarkistin toissapäivänä että F1 Katsomo näyttäisi toimivan. No, tänään aamulla se ei sitten toiminutkaan.

Ärsyttävää myös ettei maksukanavia pysty tallentamaan. Suorana pitäisi aina katsoa...
Täytyy näköjään aloittaa vähän aikaisemmin tämä F1 katselu kun pitää tehdasasetuksiin palauttaa ensin... toivon mukaan lätkäkisoissa ei ole samaa. Pidän kuitenkin varalla Canal plussan antennidigiboksissa. Mieluiten kuitenkin katsoisin HD -lähetystä
eipä toiminut koko kisan aikana meillä F1 -katsomo. Soitin kaksi kertaa häiriöaspaan, ja sieltä valtuutettiin uudestaan, laite palautettu tehdasasetuksiin, haettu kanavat uudestaan pariin kertaan, mutta ei mitään. Musta ruutu ja ilmoitus että et ole tilannut tätä palvelua, paina vielä sinistä...

ja antennitaloudessa ollaan
En saanäkymään F1 kanavalta mitään. Tulee aina vaan kehoitus; Hae kanavat uudelleen. Onko tämä Eliisa Viihde

tarkotettu vain tietokone nörteille, tavalliset kadun tallaajat älkää vaivautuko.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
pääsky kirjoitti:
En saanäkymään F1 kanavalta mitään. Tulee aina vaan kehoitus; Hae kanavat uudelleen. Onko tämä Eliisa Viihde

tarkotettu vain tietokone nörteille, tavalliset kadun tallaajat älkää vaivautuko.

No ei,

Viihde on Elisan mukaan suunniteltu "Mökin Mummoille".  :p

Siksi mm. modeemien asetukset on karsittu minimiin, kun niitä ei tarvitse/saa kenenkään nörtin säädellä paremmaksi, porttiavauksia yms. myöden.

Toki sitten on tuo totuus tästä toimivuuden "helppoudesta"!
minulla näkyy edellinen kisa, mutta ei live
Käyttäjätaso 4
Tässä alla jonkinlaista yleistä ohjeistusta, jos vastaavia ongelmia esiintyy seuraavien F1-kisojen aikana:

-Jos Katsomo F1 -näkymä avautuu muutamaksi sekunniksi ja sulkeutuu itsekseen tämän jälkeen  TAI saat toistuvasti ilmoituksen ”tee uusi kanavahaku”, ongelma johtu siitä, että Katsomo F1 -palvelussa taustalla käytetyt F1-kanavat eivät ole virittyneet digiboksin virittimelle. Korjauksena on tehdä uusi kanavahaku ja jos tästä ei ole hyötyä, tehdasasetusten palautus digiboksille ja tämän jälkeen uusi yritys.  Jos kanava ei vieläkään näy, tarkista antennikaapelin kunto.  Jos näistä toimenpiteistä ei ole apua, kannattaa ottaa yhteyttä vikapalveluumme (vika voi olla myös antennirasiassa tai Elisan kaapeliverkossa). Vikapalvelun tavoitat numerosta  050 960 600 (avoinna 24h kaikkina vuoden päivinä).

- Jos saat ilmoituksen, ettet ole vielä tilannut kanavaa, on kanavan tilaus jostain syystä epäonnistunut . Ota yhteyttä asiakaspalveluumme .  Asiakaspalvelun tavoitat numerosta
050 950 500 (ma-pe 8-20, la 9-16.30).

- Jos näkymään pääsee mutta lähetys ei näy (musta ruutu), ongelma  on salauksen purussa. Käy digiboksin portaalissa kaukosäätimen *-painikkeella. Mikäli tästä ei ole apua, ota  yhteyttä vikapalveluumme 050 960 600 (avoinna 24h kaikkina vuoden päivinä).
Kanavahaku koskee vain kaapeli-Viihdettä.;)
Käyttäjätaso 4
antero kirjoitti:

Kanavahaku koskee vain kaapeli-Viihdettä.;)Juuri näin. Tätä ongelmaa (kuva näkyy vain hetken/ tee uusi kanavahaku) esiintyy vain Kaapeli-Viihde -liittymissä.
En pääse seuraamaan F1-lähetystä Elisa Kaapeli Viihteelläni. Katsomo Formula1-palvelu näkyy tilaamissani maksukanavapaketeissa, mutta kun käynnistän palvelun, niin tulee vain näkyviin ilmoitus "Tutustu F1-kanavapaketteihin painamalla OK". Onko vielä tekemättä jotain, jolla palvelun saa "laukaistua" käyttöön? Olen tehnyt digiboxille ja kaapelimodeemille uudelleenkäynnistykset, sekä palauttanut digiboxille tehdasasetuksille, mutta niistäkään toimenpiteistä ei ollut tähän apua.
Käyttäjätaso 4
Tämä kuuluu kategoriaan tilausongelmat eli ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Myös vikailmoitusten puolella osaavat todennäköisesti auttaa.
Puutarhuri kirjoitti:
Tämä kuuluu kategoriaan tilausongelmat eli ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Myös vikailmoitusten puolella osaavat todennäköisesti auttaa.

Jep, sieltä aspasta se apu loppuviimein löytyi. Teknisesti kaikki oli kunnossa, mutta Elisa Shopitissa oli jäänyt palvelun avauksessa jotain tekemättä. Tämä ratkesi nopeasti, kun palvelu avattiin uusiksi. Ja nyt nautitaan Bahrainin lähetyksestä. 🙂

Osallistu keskusteluun