Kysymys

F1 katsomossa kiinan gp ei näy

  • 15 huhtikuu 2012
  • 9 kommenttia
  • 3518 katselukerrat

Uutena tilaajana taidan olla tietämätön kuinka pitäisi näkyä lähetykset.

Nyt aamun 8:30lähetys ei näy F1 katsomossa tekstissä mainitaan että lähetys käynnissä.

Kanavahaku tehty kahteen kertaan ja virrat katkaistu laitteesta, silti F1 lähetys musta kuvaruutu.

9 kommenttia

Sama juttu. Eipä näy täälläkään. Juuri tuli 2 vutta täyteen ja uusittiin sopimus jossa saatiin Katsomo F1 mukaan.

Nyt kun pitäisi katsoa Formuloita on kaikki ruudut mustina ja kun yrittää valita koko ruudun (ainut vaihtoehto) laite sanoo vain: yhteus ei ole käytettävissa ( s_connetion_chek_connetion)

Kun odottaa 5 min, tulee ruutiin vakokuva formulasta mutta ei muuta.

Todella ärsyttävää!!
Minäkin olen uusi tilaaja ja en pääse koko formula kanavalle...

Sinistä nappia -> Formula 1 Katsomo -> Aloita katsominen alusta -> Tulee viesti "Tutustu kanavapaketteihin tästä" ja ohjautuu kanavien tilaus-sivulle.

Formula1 Katsomo on tilatuissa kanavissa, mutta sitäkään painamalla ei pääse minnekään.

Mitä kautta Formuloita pääsee katsomaan? Kanavahaku on tehty...
sama täällä, minulla tuli herja että "et ole vielä tilannut... paina sinistä.." kun painoin, menin tv-kanavapuolelle ja mitään muuta ei sitten tapahtunutkaan. Kaksi soittoa vikapäivystykseen, kaksi tehdasasetuksiin palautusta, pari kanavanhakua, ja päädyin katsomaan kisan sitten tallenteena sen jälkeen... 
Käyttäjätaso 4
Tässä alla jonkinlaista yleistä ohjeistusta, jos vastaavia ongelmia esiintyy seuraavien F1-kisojen aikana:

-Jos Katsomo F1 -näkymä avautuu muutamaksi sekunniksi ja sulkeutuu itsekseen tämän jälkeen  TAI saat toistuvasti ilmoituksen ”tee uusi kanavahaku”, ongelma johtu siitä, että Katsomo F1 -palvelussa taustalla käytetyt F1-kanavat eivät ole virittyneet digiboksin virittimelle. Korjauksena on tehdä uusi kanavahaku ja jos tästä ei ole hyötyä, tehdasasetusten palautus digiboksille ja tämän jälkeen uusi yritys.  Jos kanava ei vieläkään näy, tarkista antennikaapelin kunto.  Jos näistä toimenpiteistä ei ole apua, kannattaa ottaa yhteyttä vikapalveluumme (vika voi olla myös antennirasiassa tai Elisan kaapeliverkossa). Vikapalvelun tavoitat numerosta  050 960 600 (avoinna 24h kaikkina vuoden päivinä).

- Jos saat ilmoituksen, ettet ole vielä tilannut kanavaa, on kanavan tilaus jostain syystä epäonnistunut . Ota yhteyttä asiakaspalveluumme .  Asiakaspalvelun tavoitat numerosta
050 950 500 (ma-pe 8-20, la 9-16.30).

- Jos näkymään pääsee mutta lähetys ei näy (musta ruutu), ongelma  on salauksen purussa. Käy digiboksin portaalissa kaukosäätimen *-painikkeella. Mikäli tästä ei ole apua, ota  yhteyttä vikapalveluumme 050 960 600 (avoinna 24h kaikkina vuoden päivinä).
Kanavahaku koskee vain kaapeli-Viihdettä;)
Käyttäjätaso 4
antero kirjoitti:

Kanavahaku koskee vain kaapeli-Viihdettä;)


Juuri näin. Tätä ongelmaa (kuva näkyy vain hetken/ tee uusi kanavahaku) esiintyy vain Kaapeli-Viihde -liittymissä.
Väärin!

Tämä ongelma on myös antenni ADSLNetgem- yhdistelmässä.
Heps, 

ensimmäiseksi kysymys: Toimiiko tällä hetkellä F1 katsomon kiinan tallenteet ( esim. aika-ajot )?

Minulla ei toimi. Settinä ADSL ( elisaviihde modeemilla valkoinen bewan mustalla antennilla), musta netgem ja kausi tilaus ( joka toimi edellisissä osakilpailuissa ). 

Suorat lähetykset jääneet tältä viikonlopulta väliin. Päivällä oli vielä Asus DSL-N10 käytössä ja pätkivää nauhoitusta sai "näkymään". Nyt ei lähde edes aika juoksemaan rapian 20 min odottelullakaan. Modeemi ivo-buutattu pariin kertaan, Digiboksi tehtaalle palautettu * 2, tähtinäppylää hipelöity digiboksibuutin jälkeen jne. Vuokravideo demot toimii, tallenteet toimii, yle areena toimii, MTV katsomo toimii,  Katsomo F1 sovellus latautuu mutta nauhoituksen katselu aiheuttaa mustan ruudun + infonäppylällä 00:00:00:00 aikajanan. Huomisen GP:n kohtalo näyttää nyt niin huonolta jotta kaikki ideat tervetulleita !

EDIT: ja nyt alkoi toimimaan. Eli edellä olevaa sepustusta kirjoittaessani oli taas kerran aika-ajo tallenne ruudussa mustana jumina ainakin 10 min. ( tämän illan noin kymmenes kerta kun tätä mustuaista tuijotin ) . Ja korjaus toimenpiteenä poistuin tallenteesta ja painoin lähinnä vitsinä edellistä tallennetta ja kuin taikurin kepistä kaikki tallenteet toimivat nyt. 
Käyttäjätaso 4
Korvauksia kehiin. Jos palvelu ei toimi, siitä täytyy reklamoida ja pyytää korvauksia. Hyvitys kuukausimaksusta tai lehvalippuja tms.

Osallistu keskusteluun