Vastattu

Fanseat ei näy

 • 25 tammikuu 2016
 • 10 kommenttia
 • 1361 katselukerrat

Heippa,

Kanavat näkyivät vielä kuukausi sitten,mutta kun irtisanoin Total paketin,fanseat kanavat katosivat mukana.Kaikkea on kokeiltu,tehdas asetusten palautusta jne,mutta eipä kanavat näy.Kanavapaikatkin on ihan oikein.Neuvoja mitä tehdä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi PauKe 3 helmikuu 2016, 11:23

Moikka,Valtuutin kanavat boksille uusiksi. Nyt pitäisi taas toimia.
Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 • ? Eli olet kokeillut paikkoja 841-844, mutta ei näy? Saatko mitään virheilmoitusta kun käännät ko. kanaville? 
 • kanavapaikat oikein,asetukset ja kaikki mahdolliset johtojen uusimiset tehty ei auta.Hetken kanava mustana,sitten menee siniseksi ja tulee teksti salattu kanava
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Tällä hetkellä näyttäisi että sulla ei ole laajakaistayhteyttä, Fanseat-kanavat näkyvät verkon kautta eli nettiyhteys vaaditaan. Onko digiboksi kytketty verkkojohdolla vai wlanilla modeemiin? Suosittelen resetoimaan myös modeemin, jonka jälkeen tehdasasetusten palautus vielä digiboksille. Linjatestillä katsottuna linja on alhaalla mikä tarkoittaa joko modeemin olevan poissa päältä tai nettiyhteydessä on jokin vikana.
 • Johdolla on tällä hetkellä kiinni,kaikki tuo neuvomasi tehty,edelleen tulee teksti salattu kanava 😞
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Näyttää ettei sulla ole edelleenkään laajakaistayhteyttä ja nuo kanavat toimivat netin kautta. Eli sulla ei pitäisi toimia nyt myöskään tallenteet eikä muut iptv-kanavat. Palaako sun modeemissa DSL- ja Internet-valot tällä hetkellä? Jonkin verran on havaittavissa virheilyä modeemilta päin, tämä voi johtua modeemista tai puhelinjohdosta. Jos mahdollista niin olisi hyvä testata yhteyttä toisella modeemilla ja puhelinjohdolla ennen kuin laitetaan siitä vikailmoitusta eteenpäin.
 • Toimiiko muut ilmaiset lisäkanavat? Eli ne jotka löytyvät tuolta 520-540 kanavapaikoilta (Eurosport, CNN, MTV Finland..). Olettaisin että nekään eivät näy.
  Moikka,

  Tallenteet toimii,samoin netflix ja tietokoneet/tabletit moitteettomasti eli sillälailla nettiyhteys kyllä toimii.Ja valotkin palavat.Otin johdon käyttöön vasta muutama päivä sitten,sitä ennen oli langaton yhteys käytössä ja silloinkin toimi netflix ja tallenteet.Fanseat katosi kun lopetin kanavapaketti tilauksen.Mitä siis voi tehdä,itsellä ei toisia laitteita ole millä voisi testata onko modeemissa tai boxissa vika 😞
  Kunniamerkki +3
 • ? Miltä kanavapaikalta olet katsellut Fanseatia? Paikoilta 841 -> pitäisi löytyä? 🙂
 • Moikka,

  Valtuutin kanavat boksille uusiksi. Nyt pitäisi taas toimia.
  Iso kiitos,nyt näkyy 🙂 Pääsee pieni koripalloilijan alku katselemaan viikonloppuisin korista 🙂

  Osallistu keskusteluun