Hae mukaan Elisa Viihde Netgem N7700/N7800 beta-ryhmään!

  • 18 kesäkuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 2791 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
KunniamerkkiKutsumme nyt kaikki halukkaat Elisa Viihde Netgem N7700 tai N7800 -digiboksia käyttävät asiakkaamme mukaan testaamaan ja antamaan palautetta Elisa Viihteen uusista päivityksistä ja ominaisuuksista ennen kuin ne julkaistaan kaikille asiakkaille. 🙂

Haku beta-ryhmään on tällä hetkellä suljettu.

Huom! Hakemusten käsittely kestää 1-2 viikkoa.

Näin haet mukaan beta-testaajaksi

  • Jotta pääset testaamaan uusimpia Elisa Viihteen päivityksiä, sinulla tulee olla Elisa Viihde Netgem N7700 tai N7800 -digiboksi käytössäsi ja sinun tulee liittyä mukaan beta-ryhmäämme.
  • Täytä hakulomake beta-ryhmään.
  • Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun sinut on lisätty mukaan beta-ryhmään ja pääset testaamaan palvelua.

Mitä Elisa Viihde beta-testaajaksi liittyminen käytännössä tarkoittaa?Liittymällä mukaan beta-testaajaksi saat Elisa Viihteen uudet päivitykset ja toiminnallisuudet kokeiltavaksesi ennen muita asiakkaita. Testattavat ohjelmistopäivitykset voivat sisältää sekä uusia toiminnallisuuksia että pienempiä teknisiä pellin alla tehtäviä muutoksia ja korjauksia.

Beta-testaajile tullaan lähettämään kutsuja palaute- ja tyytyväisyyskyselyihin, mutta muilta osin osallistuminen ei velvoita mihinkään. Beta-testaajilla on myös Elisa Palstalla oma keskustelualueensa, jossa testaajat keskustelevat uusista toiminnallisuuksista Elisa Viihteen kehitystiimin kanssa ja antavat palautetta. Toivomme aktiivista osallistumista keskusteluihin!

Koska beta-ryhmäläiset saavat testattavakseen vielä kokeiluvaiheessa olevia sovelluspäivityksiä, niin ongelmiakin voi esiintyä. Kehitystiimimme seuraa kuitenkin toimivuutta ja palautetta aktiivisesti ja tarvittaessa myös pyrkii palauttamaan toimivan version kaikille beta-ryhmäläisille. Voit halutessasi myös poistua testiryhmästä milloin haluat.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

2 kommenttia

Beta-testailut kiinnostaa aina ^^
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Haku beta-ryhmään on nyt suljettu. Kiitokset kaikille uusille betatestaajille. Ilmoitellemme yhteisössä, kun uusi haku ryhmään on taas ajankohtainen 🙂