Hae mukaan Elisa Viihde Netgem N7700/N7800 beta-ryhmään!

  • 18 kesäkuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 2698 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
KunniamerkkiKutsumme nyt kaikki halukkaat Elisa Viihde Netgem N7700 tai N7800 -digiboksia käyttävät asiakkaamme mukaan testaamaan ja antamaan palautetta Elisa Viihteen uusista päivityksistä ja ominaisuuksista ennen kuin ne julkaistaan kaikille asiakkaille. 🙂

Haku beta-ryhmään on tällä hetkellä suljettu.

Huom! Hakemusten käsittely kestää 1-2 viikkoa.

Näin haet mukaan beta-testaajaksi

  • Jotta pääset testaamaan uusimpia Elisa Viihteen päivityksiä, sinulla tulee olla Elisa Viihde Netgem N7700 tai N7800 -digiboksi käytössäsi ja sinun tulee liittyä mukaan beta-ryhmäämme.
  • Täytä hakulomake beta-ryhmään.
  • Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun sinut on lisätty mukaan beta-ryhmään ja pääset testaamaan palvelua.

Mitä Elisa Viihde beta-testaajaksi liittyminen käytännössä tarkoittaa?Liittymällä mukaan beta-testaajaksi saat Elisa Viihteen uudet päivitykset ja toiminnallisuudet kokeiltavaksesi ennen muita asiakkaita. Testattavat ohjelmistopäivitykset voivat sisältää sekä uusia toiminnallisuuksia että pienempiä teknisiä pellin alla tehtäviä muutoksia ja korjauksia.

Beta-testaajile tullaan lähettämään kutsuja palaute- ja tyytyväisyyskyselyihin, mutta muilta osin osallistuminen ei velvoita mihinkään. Beta-testaajilla on myös Elisa Palstalla oma keskustelualueensa, jossa testaajat keskustelevat uusista toiminnallisuuksista Elisa Viihteen kehitystiimin kanssa ja antavat palautetta. Toivomme aktiivista osallistumista keskusteluihin!

Koska beta-ryhmäläiset saavat testattavakseen vielä kokeiluvaiheessa olevia sovelluspäivityksiä, niin ongelmiakin voi esiintyä. Kehitystiimimme seuraa kuitenkin toimivuutta ja palautetta aktiivisesti ja tarvittaessa myös pyrkii palauttamaan toimivan version kaikille beta-ryhmäläisille. Voit halutessasi myös poistua testiryhmästä milloin haluat.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

2 kommenttia

Beta-testailut kiinnostaa aina ^^
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Haku beta-ryhmään on nyt suljettu. Kiitokset kaikille uusille betatestaajille. Ilmoitellemme yhteisössä, kun uusi haku ryhmään on taas ajankohtainen 🙂