Vastattu

haku-toiminto ei toimi?

  • 30 huhtikuu 2017
  • 11 kommenttia
  • 543 katselukerrat

netgem 7700 haku-toiminto ei toimi, onko toisilla samaa vikaa ???
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roosaleena 2 toukokuu 2017, 15:03

alkoi toimimaan seuraavana päivänä, en muistanut kertoa tänne
Katso alkuperäinen viesti

11 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei roosaleena ja tervetuloa Palstalle! Jatkuuko ongelma vielä? Millä tavalla se ilmenee, eikö haku anna laisinkaan tuloksia vai? Ensiapuna boksin ongelmiin kannattaa palautella laitteelle tehdasasetukset painamalla boksin etupaneelin virtanappia 5 kertaa nopeasti peräkkäin.
alkoi toimimaan seuraavana päivänä, en muistanut kertoa tänne
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Sama ongelma oli hetken aikaa myös elisaviihteen nettikäyttöliittymässä,ei löytänyt hakutoiminnolla tallennettuja ohjelmia,alkoi kuitenkin hetken kuluttua toimimaan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Hieno juttu, että alkoi toimia. Kyseessä on ollut varmasti jokin hetkellinen bugi. Jos sama vika alkaa toistua useammin, huikkaa tänne niin tutkitaan asiaa! 🙂
Eipä toimi haku ei. Ei uudella pienellä mustalla boksilla eikä myöskään kännykän kautta sovelluksessa!! Huomattu tunti sitten!
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Joo, kyllä digiboksin hakutoiminnossa on ollut todellakin nyt toimintahäiriöitä, minulla kai N7800.

Syy miksi en aikaisemmin vastannut tähän, tai sinulle alkuperäinen postaaja, on se , että näen itselläni WLAN verkoissa avoimena "valvonta_krp" verkon. Siis useimmat meidän verkothan ovat suojattuja, ja nyt siis näen avoimen epäsuojatun verkon, jossa on hyvä kuuuluvuus? Olen jotenkin kovin varovainen postaamaan tänne, kun täytyy kirjautua Elisan verkkoon.

Aikaisemmin sain hyvin epämääräisiä DNS palvelimia elisalta tämän testin mukaan: https://www.grc.com/dns/dns.htm

Ja vielä nykyisin samoin, Sain vastauksen että minun pitäisi lähettää meiliä osoitteeseen abuse@elisa.fi
Minulle ainoa vaihtoehto, joka on tuntunut järkevältä, on käyttää VPN yhteyttä kaikkeen internettiin.
Pystytäänkö siellä tutkia mahdollisia Elisan henkilöiden tekemiä yksityisyyteen liittyviä rikoksia?
Tänään aamulla kun kytkin mobiilireitittimen päässä olevan tietokoneeni nettiin, niin ei mitään yhteyttä ja tuollainen valvonta_krp avoimena WLAN yhteytenä. Käsittääkseni koneeni ei pitäisi ottaa yhetyttä tuollaisiin verkkoihin!

Mutta siis myös minulla haku digiboksissa on toiminut puutteellisesti. Ei mitään tuloksia ja sitten kun toimii niin näyttää toimivan. Kuten nyt.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Oletteko kokeilleet palauttaa digibokseille jo tehdasasetukset hakutoiminnon ongelmien alkamisen jälkeen?

Tuo valvonta_krp wlan-verkko voi olla ihan vaan jonkun naapurin avoin wlan-verkko jonka laitteesi löytää, ja hän on vaan nimennyt verkkonsa tuolla tavalla. 🙂 Noihin DNS-palvelinasioihin yms liittyen kannattaa olla tuohon abuse-postiin yhteydessä, kyseinen tiimi on erikoitunut tutkimaan verkkomme haittaliikennettä yms asioita. 🙂
On kyllä nyt vikaa haku-toiminnossa sekä nettisivuilla että digiboksissa (N7700). Nyt ei löytänyt digiboksissa tuloksia haulla vaikka tiedän varmuudella että pitäisi löytyä.
Käyttäjätaso 1
Sama ongelma ollut nyt pari päivää. Hakutuloksia 0 kpl. Haki mitä tahansa.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Ompas kummaa, itsellä nuo haku -toiminnot toimii taasen normaalisti sekä digiboksilla että nettisivun kautta. Oletteko vielä testanneet tehdasasetusten palautusta digiboksille? Millä selaimilla ongelmaa ilmenee? Onko ongelmaa myös toisella selaimella?
on se nyt toiminut, chrome käytössä. Välillä haku siis löysi tuloksia, välillä taas ei.

Osallistu keskusteluun