Vastattu

Hbo:n tunnukset androidille ym. laitteilla

  • 17 elokuu 2013
  • 6 kommenttia
  • 3159 katselukerrat

Elikkäs tilasin eilen hbo:n elisa viihteen kautta. Nyt heräsikin kysymys että millä tunnuksilla voin kirjautua hbo:n android sovellukseen tai smart-tv sovellukseen? Soitin asiakaspalveluun ja siellä kehdattiin väittää että ne tunnukset löytyy oma.elisa.fi -palvelusta, vaan kun Ei löydy.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Anonymous 17 elokuu 2013, 12:34

Elisa Viihteen HBO on erillinen vain Viihteen digiboksilla toimiva palvelu.
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Elisa Viihteen HBO on erillinen vain Viihteen digiboksilla toimiva palvelu.
Hei,
Onko edelleen näin? Hankin Elisaviihetteen ja (digiboksilla ilman laajakaistaa) mutta kerroin tilatessasi käyttäväni pääasiassa padia katseluun. Onko siis tilaamani HBO ja digiboksi turhia vai saanko sen toimimaan myös padin kautta?
Ei toimi. Kysyin perjantaina samaa asiakaspalvelusta. Ovat kuulemma kaksi eri palvelua ja Elisa Viihteeseen otettua HBOta voi katsoa vain boksin kautta.
todellakin ihan paskaa palvelua! Mua sapettaa tää touhu, kusetettu olo.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kyllähän tuo HBO näkyy nykyisin tabletilla,nuo aikaisemmat kirjoitukset on jo muutaman vuoden takaa,ohjelmakirjastosta löytyy.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
matador, meiltä tilattua HBO:ta voit katsella kyllä digiboksilla, puhelimella, tabletilla sekä tietokoneella. Mobiililaitteella palvelu toimii Elisa Viihde Sovelluksen kautta, ja tietokoneella https://elisaviihde.fi/ -sivun kautta. Kirjaudu vain palveluihin omilla Elisa Viihde -tunnuksillasi. 🙂

Osallistu keskusteluun