Kysymys

HD singnaali katkeilee

  • 6 joulukuu 2015
  • 9 kommenttia
  • 991 katselukerrat

Elisa HD lähetys katkoo. Jyväskylä Halssila. Yle Linnanjuhlat -lähetys katkoo lähetystä ja pyshtyy .

9 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Katkoi täälläkin, nyt toimii kuva mainiosti mutta ei ole ääntä. Linnan juhlia meinasin katsoa mutta ei se nyt sitten onnistu. Myös Ylen kakkosen hd-kanavalla sama juttu eli ei voi Marja Hintikkaakaan katsoa. Eikä Teema HD:lta Popedan keikkaa.

Ei hyvä, aika v****maista näin itsenäisyyspäivän iltana. Onko tää nyt sitten normaalia palvelua? Jos joku muu tuote toimisi näin huonosti, vaatisin ja todennäköisesti saisin hyvitystä. Vaan miten lienee Elisan palveluissa...
Käyttäjätaso 2
Niin pätki täälläkin. Oli ihan kurjaa kuunnella esim. Chisua, kun ei ollut ääntä ja välillä ei myöskään kuvaa. Aiemmin illalla kättelyjen yhteydessä lähetys pätkäisi (Elisalla) niin pahasti, että Toni Nieminen näkyi varmaan 30 kertaa, mutta kuva ei edennyt yhtään mihinkään. Tämä tapahtui pahimpaan mahdolliseen aikaan jossain 19:15-19:30 välillä. Sitten kiireesti hakemaan antennikanavaa. Siitäkin meinasi tulla sutta, kun to Elisan musta boxi ei osaa näyttää niitä antennikanavia. Kyllä oli "hienoa" juhlistaa tällä tavalla itsenäisyyttä. Mitenkäs tämä korvataan Elisalla? Tunnin kuluttua uskalsin kokeilla 511-kanavaa. Silloin oli homma ok.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ilmeisesti teillä kaikilla on käytössä tuo pieni musta digiboksi, ja jonkin toisen operaattorin laajakaista? Oliko laajakaistan kanssa mitään muita murheita? HD-kanavissa ei ole ollut mitään laajempaa vikaa muutoin eilisen aikana.
Käyttäjätaso 2
On joo muiden operaattoreiden valokuitu. Samaan aikaan nettiyhteys täysillä.
Käyttäjätaso 1
Käytössä Elisan liittymä (50 megan mobiililaajakaista) joka toimii täydellä nopeudella ja Netgem (juuri se pieni musta;).
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Nytpä joudun hieman tarkentamaan tuota aiempaa postaustani: illalla on ollut nimenomaan tuolla kanavalla 511 eli Yle1 HD iptv:n kautta laatuongelmia. Eli ongelmien syy tässä, pahoittelen tilannetta 😞
Käyttäjätaso 2
Jos näitä sattuu usein niin meneekö se aina pelkällä pahoittelulla?
Käyttäjätaso 2
Jep. Eilen hävisi HD:n ykköseltä ja kakkoselta ääni. Tänään Teema HD:lta tulee ääni mutta ruutu on musta.

On se kumma juttu kun ilmainen kokeilujakso on ohi niin alkaa kaikenlaiset vaikeudet.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? Onko muilla IPTV-kanavilla ongelmia vai vaan noilla Ylen kanavilla? Toimiiko tallenteet normaalisti? Enää ei Ylellä pitäisi olla ongelmaa HD-kanavien suhteen, sunnuntainen ongelma korjaantui myöhään sunnuntai-iltana.
  • Osallistu keskusteluun