HD tallennukset häntii

 • 1 maaliskuu 2016
 • 3 kommenttia
 • 355 katselukerrat

Viimeikoina (lähinnä kun telkusta jotain katsomisen arvoista on tullut) olen huomannut että  ainakin MTV3 HD:n kautta tehdyissä tallennuksissa on ikävää häntimistä liikkeessä.

Mistäköhän voisi johtua?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tervetuloa palstailemaan
 • ?! 🙂 Miten tuo häntiminen ilmenee, tuleeko kuvaan pikseliä vai? Onko ongelmaa vain HD-tallennuksissa vai myös jos katselet HD-kanavan lähetystä? Ootko kokeillut jo resetoida modeemia ja sen jälkeen palauttaa tehdasasetukset digiboksille? Noita voisi heti alkuun kokeilla. Lisäilehän myös asiakasnumero profiiliisi niin tarvittaessa päästään kurkkaamaan tarkemmin sun nettiyhteyttä jne. 🙂 Millaista yhteysnopeutta ja vasteaikaa saat speedtestillä ja onko kyseessä kiinteä vai mobiililaajakaista? Digiboksi olisi myös hyvä kytkeä verkkojohdolla nettiin, jos nyt käyttää wlania ja testata jatkuuko ongelma tuolloin.
 • En sanoisi, että pikselöityy vaan menettää terävyytensä, tavallaan lomittuu väärin.

  Pitää testata miten HD-kanavat käyttäytyy "livenä" IPTV:n kautta.

  Boksi on kiinni narulla ADSL modeemissa. Läppäri antoi 25ms pingin ja ~17Mbps sisään ja sen yhteys kiertää erillisen WLAN-reitittimen kautta, eli voisin kuvitella nopeuden ja vasteen olevan vähintään samaa luokkaa myös modeemin kyljestä otettuna.

  Ja boksina siis NG7700.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Ei ainakaan pitäisi tuon vasteen tai nopeuden aiheuttaa ongelmia. Kannattaa katsoa tosiaan tapahtuuko samaa livenä HD-kanavilla vai onko ongelma vain tallenteissa. Ja asiakasnumero kannattaa profiiliin lisätä, niin voidaan sitten tarvittaessa katsoa tarkemmin linjaa. 🙂

  Osallistu keskusteluun