Kysymys

Hei. Miksi Fanseat yrittää periä maksua korisliigan otteluiden katsomisesta vaikka sen pitäisi kuulu

 • 17 lokakuu 2015
 • 4 kommenttia
 • 1525 katselukerrat

Fanseat pyytää valitsemaan maksutavan alkaessani katsoa matsia, vaikka sen pitäisi kuulua siihen pakettiin ilman erillistä maksua, josta maksan kuukausimaksua?

miksi jokaiseen Elisan verkkopalveluosioon pitää kirkautua omin erillisin tunnuksin? Ottakaa Googlesta mallia - kaikkiin sovelluksiin pääsee yksillä samoilla tunnuksilla. Tää on yhtä *****iä näitten tunnusten kanssa!

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Hmm millä maksutavalla olet ottanut fanseatin alunperin? Itsellä on paypalin kautta käytössä ja siinä menee automaattisesti nuo kk maksujen veloitukset ja silloin ei ainakaan voi tulla tuota tilannetta. Ihan kuin suoritusta ei olisi tullut todellisuudessa. Neuvoisin kyllä jos ei tuo ratkea niin ottamaan yhteyttä suoraan Fanseatin tukeen mailissa: support@fanseat.com

  Tuo toinen palautteesi kyllä tiedostetaan meillä ja ollaan oltu menossa tuohon suuntaan jo tovin aikaa että samat tunnarit kaikkialle. Meillä noita palveluita on kuitenkin aika paljon ja alunperin kaikki ollut eri tunnuksilla ja eri järjestelmien takana. Teettää aikaa saada ne saman järjestelmän tai tunnusten alle. OmaElisan kautta pyritään saamaan kaikki toimimaan, muta tunnuksia jatkossakin tulee olemaan erilaisia jonkin verran olemassa.
 • Fanseatin live-lähetykset kuuluvat Elisa Viihteen kk-maksuun (4 kpl TV-kanavia), mutta niitä pitää katsoa digiboksilla.

  Jos haluaa käyttää www.fanseat.com palvelua tai Fanseat-älypuhelinsovellusta (livekatseluun tai ottelutallenteiden katsomiseen), niin se on erillinen, lisämaksullinen palvelu, joka ei siis kuulu Elisa Viihteeseen.
  Hei.

  Mistäs kätevimmin löydän listan, mitä  matseja ja milloin esitetään?

  Ja mitkä ovat oikeat kanavapaikat Fanseat matsien kateluun?

  -M-
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +4
  OlaviMikkoL kirjoitti:
  Hei.

  Mistäs kätevimmin löydän listan, mitä  matseja ja milloin esitetään?

  Ja mitkä ovat oikeat kanavapaikat Fanseat matsien kateluun?

  -M-

  Ohjelmat http://fanseat.com/help/schedules/

  Kanavapaikat http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/136/  ja http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/12/

  Osallistu keskusteluun