Vastattu

Iptv-kanavat pätkii.


Verkon kautta tulevat kanavien kuva pysähtyy minuutin välein, jos edes tulee näkyviin. Stream read Error.
Netti toimii muuten. Samoin kaapelikanavat. Tehnyt jo viime viikolla
Palautin tehdasasetukset boxiin ja resetoin reitittimen. Ei auttanut.
Hermot menee. Taas.
Mikä avuksi? Boxina valkosininen.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Red 16 May 2016, 18:20

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

14 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Onko boksi yhdistetty nettiin langattomasti vaiko verkkokaapelilla? 🙂
Verkkokaapelilla. Olen testannut eri kaapeleilla lisäksi. Sama juttu.
Sama ongelma täällä jo toista viikkoa
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tarkistittehan että digiboksi ei ole yhdistettynä modeemin porttiin 4? Jos tämä on ok niin mitatkaa liittymän todellinen nopeus tietokoneella joka on yhdistetty modeemiin verkkokaapelilla, vaikka www.speedtest.net-sivustolla. Resetoikaa modeemi laitteen takaa "reset"-napista painamalla n. 15 sek, tsekatkaa että laitteessa myös välähtää valot.

Digiboksille tekisin tämän jälkeen päivityspakotuksen (kunhan netti on todettu toimivaksi), eli virtapiuha irti -> virtanappi pohjaan 3 sekuntia samalla kun yhdistää virtapiuhan uudelleen. Tämän jälkeen palauttaisin boksille vielä tehdasaasetukset. Sitten voisi taas kokeilla toimivuutta. Jos ei näistä ole apua niin kuitatkaa tähän ketjuun, ja lisätkää palstaprofiiliin asiakasnumero jotta pääsemme tutkimaan liittymää / laitteita.
Samaa pätkimistä edelleen vaikka ylemmät resetoinnit yms päivitykset tehty. Kaistanopeus kunnossa.
Netflixit ja HBOt mitkä tulee viihteen ulkopuolelta toimii ihan mainiosti. Urheilun katsominen kärsii ja sekös harmittaa.
Asiakasnro lisätty profiiliin
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Katselin tuota liittymää hieman, muuten toiminut ok mutta tosiaan IPTV-puolella jotain erikoista välillä. Mittasitko nopeuden samalla verkkopiuhalla jolla digiboksi on kiinni? Kannattaa siihen lyödä kone kiinni ja mittailla, jos ei anna täysiä nopeuksia niin verkkopiuha vaihtoon. Jos taas antaa niin tehdään tuosta vikailmoitus. Lisäksi olisi mukavaa saada pari esimerkkiaikaa ylös jolloin IPTV-kanavat ovat pätkineet. Silloin kun pätkii niin katoaako kuva, pikselöityykö se vai pysähteleekö?
Testaan piuhat illemmalla. Kuva ja ääni pysähtelee noin minuutin parin välein.
Testaan piuhat illemmalla. Kuva ja ääni pysähtelee noin minuutin parin välein.
Moi taas.

Piuhat ja nopeudet testattu. 100Mb/10mb vauhti joka narulla kytkettynä.
Teidän päässä vika, korjatkaa por favor!
En ole päässyt nopeuksia testaamaan vielä mutta kaikki tallenteet näkyy moitteetta. Samoin netti toimii wlanin yli moitteetta. Edelleen verkon kautta tulevat kanavat pysähtyy parin minuutin välein. Ei pikselöidy. Palautin jo tehdasasetukset ja resetoin vehkeet.
Nopeudet testattu. Ok. Samalla piuhalla millä nopeus ok kanavat jumii edelleen.
Esim. kanava 511 yle hd. Kuva pysähtyy noin minuutin välein noin kymmeneksi sekunniksi. (Stream error)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Millaista nopeutta siis sait kun mittasit ja tallenteetko toimii edelleen normaalisti? Onko sulla toi digiboksi kytketty johdolla modeemiin vai suoraan seinän datapistokkeeseen? Ja edelleenkö tulee sama Stream read error kun pätkäisee? Voisit vielä testata suoraan seinän datapistokkeesta, ettei vaan modeemi aiheuta tuota ongelmaa.
Nopeustesti oli useita kertoja 100/10
Nyt kokeilen suoraan seinästä niin ei pätki kanavat enää. Kokeilin kahdella eri piuhalla ja molemmilla toimii. Taasen modeemin kautta samoilla piuhoilla pätkii. Modeemissa jotain häikkää. Tarkemmin miettiessä ehkä wlan on myös pätkinyt välillä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kylläpä tuo selvästi modeemiin rajautuu sitten tuo ongelma. Laitoin sulle uutta tulemaan postitse, muutama arkipäivä menee toimituksessa. 🙂
Ongelma oli modeemi. Ongelmat hävisi heti kun vaihdoin uuden. Oletan ja toivon että vanhaa ei tartte palauttaa koska vein sen jo kierrätykseen. Kiitos avusta.