Vastattu

Jo alkaneen ohjelman tallennus (IronSky-ilta)

  • 10 tammikuu 2015
  • 1 kommentti
  • 723 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
  • Tietotoimisto
  • 1001 kommenttia
En nyt ole aivan varma kuuluisiko tämä säie "sisältöpalveluihin" vai "verkkopalveluihin".

Olisi kiva jos joku osaisi avata näiden ryhmien eroja ja nimeämisen etymologisia perusteita, koska käsittääkseni kaikki Viihteen sisältöpalvelut ovat verkkopalveluita.

Mutta asiaan: huomasin, että olin unohtanut laittaa tallentumaan tämäniltaisen IronSky-dir.cut-version ehkä ainutkertaisella live-kommenttiraidalla (ainakaan YLE ei ole tiedottanut mahdollisesta uusinnasta).

Ohjelma alkoi klo 21.10. Laitoin sen tallennukseen klo 21.14 ja loppumisen jälkeen tarkistin, että Viihteessä aloitusajaksi oli merkitty 21.13. Viihteen käyttöliittymät näyttää tallenteen kestoksi 1:41, ladatun tallenteen kesto on 1:52...

Ihmetys oli suuri, kun testatessani tallenuksen aloituskohtaa, se olikin paaaljon ennen leffan alkua tai klo 21.14:aa. Latasin tallennuksen varmuuden vuoksi paikalliselle levylle.

Onkohan nyt:

1) Viihteessä joku uusi ominaisuus, jolla ohjelmia voi tallentaa hieman myöhästyneestikin?

2) Kyseessä ainutkertainen virhe, johtuen vaikka ohjelman live-luonteesta ja siksi mahdollisesti epävarmasta aloitusajasta (kuten monilla ei-live-ohjelmilla, kun ohjelmat ovat myöhässä)?

3) Heti tallenuksen jälkeen vajaista (=myöhästyneistä) tallennuksista on hetken aikaa tarjolla täysi ohjelma, kunnes Viihteen järjestelmä päivittää yksittäisille käyttäjille placeholderit sallitusta toistoalueesta?

Olisi mielenkiintoista kuulla, onko muilla käyttäjillä ollu vastaavia tilanteita?

Uskaltaahan tästä asiasta täällä keskustella, ilman että Ellun juristit alkavat pelätä "yksityisen tallennuksen" perusteita Viihteessä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sivupersoona 11 tammikuu 2015, 00:04

Katso alkuperäinen viesti

Osallistu keskusteluun