Kysymys

Kaapelimodeemi-käyttöisellä Viihde-palvelulla ei saa näkymään maksukanavia?

  • 3 joulukuu 2009
  • 28 kommenttia
  • 4107 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

28 kommenttia


näinköhän Elisa pystyy pitämään kiinni lupauksestaan vko 9??? Epäilen suuresti... joo oon samaa mieltä että HD paketille ei välttämättä kysyntää olis ollu paljoa mut esim MTV3 MAX ja piirrettyjä lähettävät kanavat olis ollu toive listan kärjessä...
Eipä näytä Elisan as palvelu välittävän asiakkaistaan vaikka sinne laittaa miten kyselyä  😠 😠 😠 PERSEESTÄ on suomeksi sanottuna palvelu!!!!


Kaikkien conax kaapeliboxien pitää toimia 100% tämän kanssa. Voi olla vaikeaa.
Kyllä Elisan tulisi tolle maksukanava asialle tehdä jotain. Mielestäni tuo kanavakortti pitäisi nyt saada toimimaan kaapeliverkkoon ton Viihde-boxin kautta ainakin siksi aikaa, kunnes Viihteen kautta on saatavana samat maksukanavat, ku kortilla saa. Ei luulis olevan iso ongelma.

Koska jos oikein oletan, niin Viihde-boxissa olevan kortinlukijan saa toimimaan kun vaan päivittää firmiksen sen mukaan? Jos asia ei ole näin, niin kai sen saa  toimimaan sit ulkoisella kortinlukijalla.

Sen takia tää asia mietityttää, et tilauksen yhteydessä ei kyllä kerrottu faktoja tän Viihde-palvelun puutteista kaapeliverkossa. Ajan kanssa varmasti homma korjaantuu, mutta tällä hetkellä aikataulut on niin epäselviä ja hataria, et kyl jotain korvaavaa olis hyvä järjestää. Mut katsellaan ja odotellaan.
No jos sulla on kaapeliboxi niin se on luultavasti 100% parempi jo nyt kuin viihde tulee ikinä olemaan. Ainoa haitta on korttimaksu mutta tallentamisesta sen pari euroa voi maksaa.

Osallistu keskusteluun