Kysymys

Kaapelimodeemi N7700 rikki

 • 24 tammikuu 2016
 • 4 kommenttia
 • 472 katselukerrat

Meni ihan pimeäksi. Ei auta vaikka irrottaa virtapiuhan ja laittaa takaisin samalla painaen virtakytkintä. Miten saan toimivan mahd. pian jää hyvät matsit katsomatta, vaikka niistä maksankin!

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kyseessä on siis digiboksi, ei modeemi.

Tuleeko laitteeseen virtaa lainkaan, eli palaako etupaneelissa minkäänlaista valoa? Oletko kokeillut painaa laitteen virtapainiketta viisi kertaa peräkkäin nopeassa tahdissa? Se palauttaa laitteeseen tehdasasetukset.

Olethan lisännyt asiakasnumerosi omiin henkilökohtaisiin tietoihisi täällä Palstalla? Asiakasnumero näkyy vain Palstatiimille, joka voi tarvittaessa laittaa uutta digiboksia matkaan, jos nykyinen ei herää henkiin millään toimenpiteellä.
Sorry, digiboxi tietonkin kyseessä. Ei pala mikään valo ja ei auta 5 nopeaa painallusta. Laitoin palstan tietoihin asiakasnumeroni.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 • ?  Onko boksi edelleen toimimatta? 

  Laitan sinulle tarkempaa kyselyä vielä yksityisviestillä. :) 

  Edellä mainitut neuvot ovat hyviä ja niitä tulee aina etunenässä kokeilla kun vastaavaa tapahtuu. Ilmeisesti kuitenkaan nyt tästä ei ollut apua? 
 • ei toimi. Vastasin yksityisviestiinkin jo. Boksi täysin pimeä valot ei pala... Kokeilin kaikki jo ohjeittenne mukaan. Heitäkö boksin hankeen?

  Osallistu keskusteluun