Vastattu

Kanava 791

  • 2 toukokuu 2018
  • 6 kommenttia
  • 1404 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Irtisanoin ADSL:n koska NetGem ei sillä toiminut hyvin. Olin jo reilun kuukauden käyttänyt 4G-yhteyttä. Laskutus ja varmaan samalla ADSL:n palvelu päättyi vappuna.

Onkos nyt niin että samalla katosi 791 Viasat Kulta-paketista? Kanavapaketin 'näytä sisältö' sen edelleen listaa mutta tässä sitä ei toisaalta ole: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/kanavapaikat/

Mitä hittoa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 2 toukokuu 2018, 18:28

Viasat lopetti aikuisviihteen näyttämisen paketeissaan 30.4.2018 päivämäärälle, eli samaan aikaan kun vaihtoi SD lähetyksistä pelkkiin HD tasoisiin lähetyksiin
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Viasat lopetti aikuisviihteen näyttämisen paketeissaan 30.4.2018 päivämäärälle, eli samaan aikaan kun vaihtoi SD lähetyksistä pelkkiin HD tasoisiin lähetyksiin
Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki
No mites sitten käy kanavapaketin hinnan vai tuleeko uusia tai uusi kanava ko. pakettiin?(viasat kulta)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ei ole itselle ainakaan tullut vastaan että Viasat muuttaisi hintojaan tai lisäisi jotain kanavia poistuneiden tilalle, tiedotellaan toki jos näin tapahtuu 🙂
Eli jos Viihde lopetti aikuisviihteen näyttämisen täysin yllättäen, niin milloin tästä on tiedotettu asiakkaille? Ja miten Elisa kompensoi tämän asiakkailleen?
Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki
Niin,olisiko sama asia jos yht` äkkiä päätettäisiin lopettaa pikku kakkonen tai joku muu paska ohjelma ja todettaisiin vaan että voi voi... Tässä taas nähdään kaksi asaa.seksi on edelleen tabu tai porno, jos joku niin haluaa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Se että Viasat päätti lopettaa aikuisviihteen näyttämisen on asia johon elisa ei voi vaikuttaa. Samalla tavalla se loppui niinikään Telialta sekä DNA:lta ja muilta operaattoreilta jotka Viasatin paketteja myy.

Hinnat on myös operaattorista riippumatta samat, eli ymmärtääkseni Viasatin määrittelemät. Tässä tapauksessa oikeampi osoite palautteelle on Viasat itse.

OT:
Sitten vielä sekin, että jos hinnanalennusta olisi tulossa niin Elisa olisi todennäköisesti se joka viimeisenä hintaa alentaisi. Esimerkkinä case "Ruutu+ Viihde ja Urheilu" joka on elisalla edelleen myynnissä hintaan 34,95€/kk kun muut ovat jo reilun aikaa myyneet pudotetulla n.15€/kk hinnalla.

Osallistu keskusteluun