Kanavalista editori

  • 17 helmikuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 189 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Mulla oli vuodesta 1998 satelliittiboxi. Niihin järkeestääin kaikkiin sai tietokoneella toimivan kanavalista editorin. Kanavalistat pysty latamaan netistä ja asentamaan boxiin. Nyt 20 vuotta myöhemmin ei viihteen boxin editori osaa edes yksinkertaista toimenpidettä että kun otetaan kanava ja järjestetään että esim nelos kanavan siirtäisi esim. vaikka 3 ja sub väliin. Ainoastaan onnistuu jos siinä on vapaa numero. Muuten se vaihtaa kanavat päikseen. Ja että väliinsiirto onnistuu joudut loppupäästä siirtämään kanavia tyhjille paikoille ja tehdä tilaa yhdelle kanavalle. Kuhan dna boxi alkaa toimia elisan kaapelissa niin bye bye viihde. Ja tämä on vaan yksi ärsyttävyys

2 kommenttia

Eikä siinä vielä kaikki. Ensin teet kaksi tuntia töitä ja yrität järjestää kanavat jotenkin järkevästi ja "piilottaa" (heh, mikä vitsi!) ne, joita et tarvitse ja sitten huomaat seuraavana aamuna että täysin turhaa työtä teit. Kanavat on taas sikin sokin, osa ei näy ollenkaan ja osa maksukanavista on kadonnut. Päivittäin pitää palauttaa tehdasasetukset ja hakea kanavat uudestaan. Tai kiskoa piuhat irti yöksi!
Tässä alkaisi olla joukkokanteen paikka, korjausta on odotettu yli puolitoista vuotta ja Elisa vain kohauttelee olkapäitään, ei voi mitään? Laskutus kuitenkin pelaa.
Käyttäjätaso 1
Mä kokeilin sitä että jos sammuttaa koneen kun on listan saannu valmiiksi niin osaako pitää muistissa. Katotaan miltä huomenna näyttää. tv1 sd ei voi siirtää viimiseksi 699 tjsp vaan pitää ettiä tyhjä rako minne ne jemmaa. Ja piilotus piilottaa kanavan 1 oli siinä mikä hyvänsä. sd version piilotin ekaks ja nyt on hd versiopiilossa kun tein uuden listan.

Osallistu keskusteluun