Vastattu

kanavapaketit ja hinnat

  • 20 maaliskuu 2014
  • 6 kommenttia
  • 2700 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Voisiko noita kanavapakettien järjestetystä hieman muuttaa tuolla elisaviihde.fi sivuilla? Nythän ne on vähän niin kuin aakkosjärjestyksessä, mutta sitten ei kuitenkaan. Olisi helpompi verrata saman paketin eri hintoja, jos ne olisivat listassa peräkkäin. Miksi esimerkiksi nyt Viasat Film ja Kulta ovat listan alussa ja sitten listan lopppupuolella on myös samoja paketteja?

Lisäksi noiden pakettien hinnat (erityisesti tuon Viasatin osalta) ovat aika "monipuolisia" Esim Viasat Kulta tarjoaa seuraavia hintoja: 

- Määräaikainen 6kk: 1kk 0,00 €/kk + 5kk 29,95 €/kk  

- Määräaikainen 6kk: 39,95 €/kk

- Määräaikainen 12kk: 29,95 €/kk

- Määräaikainen 12kk: 2kk 0,00 €/kk, jonka jälkeen 29,95 €/kk 

- Toistaiseksi voimassaoleva: 29,95 €/kk.

 

On hieman omituista, että ottamalla Viasatin 6kk määräaikaiseksi siitä saattaa joutua maksamaan 39,95€ kun toistaiseksi voimassa olevan saa 29,95€
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 25 maaliskuu 2014, 14:04

Minäpä laitan palautetta eteenpäin, että saataisiin Viasatin kanavapaketit selkeämmin ne esille elisaviihde.fi -sivulle. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Minäpä laitan palautetta eteenpäin, että saataisiin Viasatin kanavapaketit selkeämmin ne esille elisaviihde.fi -sivulle. 🙂
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Niin, toivomus tietenkin on, että kaikki kanavapaketit laitettaisiin ajantasalle ja samat paketit vierekkäin. Harvemmin siellä paikallisessa S/K-Marketissa maidot on eri hyllyissä eri hinnoilla.
Kanavapaketteihin liittyen, onko jokin syy miksi itselläni ei näy Elisan S, M, L ja HD kanavapaketit kanavapakettilistassa? Itselläni on nyt käytössä Elisa S kanavapaketti ja aioin vaihtaa HD pakettiin, mutta se ei onnistu. "Vaihda paketti" toiminnollakaan ei näy Elisan paketit, enkä ole kehdannut kokeilla paketin poistoa koska ei tiedä saako sitä enää takaisin.
Se on tämän Viihteen bugi, jota Elisalla kutsutaan ominaisuudeksi. Jos on jokin Elisa-paketti tilattuna, niin muut Elisa-paketit eivät näy.
"Kanavapaketti"? Löydänkö kaukosäätimellä ruutuun nähtäväksi, onko mulla jo joku kanavapaketti vai ei. Nääs esimerkiksi historialliset dokumentit. En oo havainnut kuin yksittäishintaisia filmejä olevaksi. Vaikka tossa helmikuussako se oli, soitettiin Elisaviihteestä, että laitetaanko kokeeksi 1 kuudaudeksi - valitsin historialliset dokumentit) ja sitten jos kiinnostaa, niin ajtketaan tilauksella 30€/kk. Ehkä en vain ole osannut etsiä; toivottavasti ei ole jotain automaattista kestotilausta lähtenyt asian jatkoksi. Mielestäni tällaisista puhelinjutuista täytyisi tulla meilikin vahvistukseksi, sillä puheluthan hajoo ilmaan.  Miten muuten te muut pystytte vielä viihdepakettejakin tilaamaan, kun jo pelkkä laajakaistaliittymä tekee 40€/kk (39,90)? Minun eläketuloillani ei kyetä. Kysyisin myös, onk okanavapaketti sittenkin eri asai kuin vaikkapa kuvailemani historiallisten dokumenttien paketti? Kerran hiljakkoin osasin mennä omaelisasivuilleni. Silloin näkynyt muuta kuin tämä 39,90 euroinen liittymäpaketti. EN toki kaipaa sitä mainitsemaani dokumenttipakettia, otinpahan vain esimerkin siitä - onko se kanavapaketti vai aivan eri, esim. ohjelmapaketti. Minulla ei näillä näkymin riitä aika eikä kiinnostus sohvalla istumiseen.

Mutta toivotan kaikille katselijoille tyydyttäviä hetkiä ohjelmien parissa.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Edelleen on monipuoliset hinnat ja samat paketit erihinnoilla eri kohdassa listaa. Mitä eroa on esimerkiksi paketeilla Viasat Film (6kk määräaikainen, Viihde) ja Viasat Film? Toinen maksaa 19,95€/kk ja toinen 25€/kk. Molemmat on kuitenkin määräaikaisia.

Osallistu keskusteluun