Vastattu

Kanavat Jimistä ylöspäin eivät toimi?

  • 24 huhtikuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 767 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
Moi!

Mulla on siis ongelmana sellainen, että viimeinen kanava, joka toimii, on LIV. Ilmeisesti se on viimeinen, joka tulee antennin kautta ja sen jälkeen tulevat JIM, FOX, ym yrittävät tulla IPTV:n yli, mutta jostain syystä eivät siinä onnistu. Kanavien tiedoissa lukee ainakin niiden ip-osoitteet.

Pystyn tallentamaan JIMiä ja FOXia ihan hienosti, mutta niiden katselu ei onnistu. Boksina on Netgem 7700 ja olen yrittänyt tehdasasetusten palautusta, järjestelmäpäivitystä, nettipurkin asetusten muuttamista jne jne, mutta mikään ei auta. Boksi on kytkettynä Telewellin TW-EA510 -purkkiin, nelosporttiin, joka on siltaava.

Digiboksin tiedoissa lukee, että internet-yhteys on ok.

Harmillisesti en tiedä, että onko tämä ongelma ollut olemassa minulla aina vai onko se tullut vasta viime kuukausiksi, koska en katso noilta kanavilta kovinkaan usein ohjelmaa, ja ne, joita katson, tulee yleensä lähinnä tallennettua.

-Riku-
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 30 huhtikuu 2015, 15:59

Hyvä, että toimii! 😃 Antennin kauttahan näiden peruskanavien "kuuluukin" tulla 🙂
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Oliko antennitalous, vaiko kaapeli? Mietin, että jos joko antennijohtosi suodattaa nuo kaks kanavaa pois ja siksi Netgem N7700 yrittää hakea ne IPTV:n yli.

Ensimmäisenä nyt vaihtaisin antennijohdon uuteen ja palauttaisin tehdasasetukset. N7700 digiboksi tietojeni mukaan vaihtaa ohjelmalähteen suoraan IPTV:lle viritysvaiheesta, jos ei löydä ko. kanavan signaalia antennista. Jos nyt siis sinulta JIM ja FOX eivät tule ollenkaan antenni yli ja siksi ohjelmalähteenä on IPTV...
Hei!

Kiitos vastauksesta!

Siirsin tuossa kokeiluksi Asuksen RT-n56u-reitittimeni Telewellin ja tuon Netgemin viereen (Asus oli siis aiemmin pitkällä johdolla toisessa huoneessa), ja kytkin Netgemin Asuksen siltaavaan porttiin. Ajoin kanavat ties kuinka monetta kertaa uudelleen, ja kas kummaa, kaikki pelaa. Hämmentävää tosin on, että nyt ne kyseiset kanavat kuitenkin tulevat antennin kautta.. Ainakin kanavan tiedoissa lukee hertsejä ip-osoitteiden sijasta.. En nyt sitten tiedä, mistä moinen johtui, mutta pääasia, että toimivat. :D

-Riku-
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hyvä, että toimii! 😃 Antennin kauttahan näiden peruskanavien "kuuluukin" tulla 🙂

Osallistu keskusteluun