kanavat kateissa

  • 10 syyskuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 287 katselukerrat

mikä vaivaa... 1hd,2hd,3hd,nelonen ja teema hd kanavat ei näy vaikka netgem 7700 on resetoitu kunnolla (virtapiuha kokonaan bort). eikä oo eka kerta. piätisköhän vaihtaa tuotteeseen joka pelittää?? ja mikä wi..u vaivaa ku joka päivä pitää mennä piilottamaan kaikki viacom+dna+nelosen maksukanavat, ku pukkaa aina vaan päälle. ei jaksa joka päivä säätää...

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Resetointi = tehdasasetusten palautus. N7700 -digiboksilla tämä toimenpide onnistuu joko valikoiden kautta (Asetukset -> Lisäasetukset -> Palauta tehdasasetukset tms.) tai painamalla virtapainiketta viisi kertaa peräkkäin nopeassa tahdissa. Pelkkä virtapiuhan irrotus vain boottaa laitteen (eli käynnistää uudelleen), se ei resetoi sitä.

Kokeile siis ensimmäiseksi palauttaa laite tehdasasetuksiin. Voisit myös kokeilla nollata laitteen sisäisen muistin. Onnistuu valikoista samaa kaavaa pitkin kuin tehdasasetusten palautus, mutta palautuksen sijaan valitset kohdan "Alusta sisäinen muisti".

Olethan etsinyt noita kanavia oikeilta paikoiltaan? Itselläni nuo kanavat ovat muistaakseni kanavapaikoilla 500+. Toimiiko digiboksilla tallenteet normaalisti? Nettiyhteys kunnossa?
netti futaa. tehdas resetoitia oon tehnyt, ketuttaa vaan joka kerta säätää kanavat kondikseen. futaisko toi muistin resetointi? kandeeks sitä testaa ennen tehdasres.? säilyyks kanava säädöt ku muistin resetoi? Tack.
Taitaa tuo HD-kanavien katoilu olla ihan normaalia Elisa viihteessä. Resetoinnit ja tehdasasetusten palautus on jo niin tuttua hommaa ettei enään edes huomaa. Kun aloitat katselun niin jo 15 min kuluttua kanavat näkyy. Tosin tänään on jo mennyt reilu 2 tuntia eikä vielä HD-kanavat näy. No enään en ole Viihdettä suositellut kenellekään. Kaikki toimi hyvin kunnes boxi ja modeemi piti vaihtaa nykyaikaisempiin. Viimeinen Viihde kausi menossa.

Osallistu keskusteluun