Vastattu

Kanavat katoilevat satunnaisesti?

  • 16 joulukuu 2016
  • 11 kommenttia
  • 760 katselukerrat

Mikä ihime nyt on vialla, ku päivittäin on joku kanava kadonnu ja kanavat vaihtaa paikkaa ihan mielivaltaisesti. Kiva ku kanavat pysys siinä järjestyksessä mihin ne SUURELLA vaivalla vihdoin on saanu järkättyä vaan ehei. Kohta huomaat, että kaikki on taas missä lystää ja osa kanavista on kadonnu koko boxilta. Eihän tämmösesä oo mitään mieltä !
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Vadelmarausku 19 joulukuu 2016, 11:59

Kanavapaikkojen järjestys poistuu, jos teet uuden kanavahaun tai tehdasasetusten palautuksen. Netgem-laitteeseen on vähän aikaa sitten tullut uusi päivitys, ja se on myös voinut vaikuttaa noihin kanavalistauksiin. Vaihtavatko jotkut tietyt kanavat siellä paikkaa? Yleistä häiriötä ei ainakaan tuossa kanavapaikkojen listauksessa ole havaittu.
Katso alkuperäinen viesti

11 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kanavapaikkojen järjestys poistuu, jos teet uuden kanavahaun tai tehdasasetusten palautuksen. Netgem-laitteeseen on vähän aikaa sitten tullut uusi päivitys, ja se on myös voinut vaikuttaa noihin kanavalistauksiin. Vaihtavatko jotkut tietyt kanavat siellä paikkaa? Yleistä häiriötä ei ainakaan tuossa kanavapaikkojen listauksessa ole havaittu.
Päivityksen jälkeen vaihtuvat. Makskanavat ja Yle: HD-kanavat eivät enää seuraavna päivänä ole siirron jälkeisillä paikoillaan
Joo mulla sama juttu eli mtv3 hd katoaa aina välillä ja ylen hd kanavat vaihtavat paikkaa, mutta nyt kanavavaihdosten jälkeen yks vakavampikin ongelma ilmaantui nyt ei yle hd kanavilla ole ääntä ollenkaan, mut turha kai tänne on kirjoitella eivät näköjään vastaa tai sitten tulee tuttu ohje eli tee tehd.aset. palautus. ei ainakaan tässä ääni ongelmassa auta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Eli ääni puuttuu ainoastaan Ylen HD-kanavilta, mutta muilla kanavilla toimii normaalisti? Tehdasasetusten palautuksenkin olit ilmeisesti Jiikoo7 tehnyt? 🙂
Äänet palasi myös yle hd kanaville kun muutin vahvistimen asetuksia. Ja hyvä että saatiin myös katsomo ohjelmakirjastoon.
Nyt itse tässä viikon ajan joka päivä laittanut perus HD kanavat oikealle paikalle mutta seuraavana päivänä ne on kadonneet ja huononkuvankanavat palanneet paikoilleen. Onko tähän nyt tulossa jotain korjausta? Alkaa usko loppumaan tähän viihteeseen pikkuhiljaa varsinkin kun tuo kanavien järjestely ja piilottaminen ei ole tehty kovinkaan mielekkääksi hommaksi.
Täällä täysin sama tilanne. Ongelma on jatkunut jo useamman viikon ajan.

Pääsiäisen pyhinä kävin vanhempieni luona ihmettelemässä ElisaViihteen ongelmia, ja sielläkin tilanne oli ihan vastaava. Parina päivänä piilotin ja järjestelin uudelleen kanavia mutta aina seuraavana päivänä kokeillessa piilotettuja kanavia oli palannut näkyviin ja järjestellyt kanavapaikat olivat hukkuneet.

Kotiin palatessa oma Elisa-boxini oli palauttanut näkyviin kaikki piilotetut kanavat ja kanavajärjestys oli myös mennyt kokonaan uusiksi. Eli tilanne oli sama kuin jos olisin tehnyt tehdasasetusten palautuksen.

Nämä ongelmat jos saisitte korjattua niin voisin hetken aikaa jopa sietää taannoisessa päivityksessä toteutettua täysin järjetöntä ohjelmaoppaan kääntöä päälaelleen.
Itse nyt jouduin tekemään päätöksen että ostan uuden telkkarin jossa HD- viritin ja irtisanon 4 vuoden käytön jälkeen tämän viihteen kun ei korjausta ole kuulunut, harmi sinänsä sillä muuten oli ihan toimiva peli tähän tähän asti. Ei vaan jaksa katsoa noita ei hd kanavia ja järjestellä joka päivä uudestaan.
Kieltämättä aika rassaava ongelma. Ei auta vaikka pitää virrattomana yön aikana, tämän kanssa vain elettävä?!
Sama ongelma täällä ja veikkaan, että ongelma on laajempi, mutta kaikki ei noita kanavia järjestele.

Samalla kun nämä kanavat palaavat normijärjestykseensä niin HD-kanavat toimii vain pitkällä viiveellä. Tehdasasetusten kautta taas HD:t toimii normaalisti. Erikoista.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Liittynee vielä tuohon aikaisemmin mainittuun kanavalistavikaan, en ole saanut kuittausta että se olisi korjattu. Toisin sanoen, kanavalistan muokkaaminen sekoittaa sen entistä pahemmin,.

Osallistu keskusteluun