Vastattu

Kanavat pätkii Tampere

  • 22 joulukuu 2013
  • 33 kommenttia
  • 7069 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

33 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Hei jarkkomerisalo,

Tervetuloa Palstalle! Olitkin jo laittanut asiakasnumeron profiilitietoihisi. Viihteen asiantuntijat ovat piakkoin yhteydessä sinuun, jotta saadaan tutkittua tilanne ja hoidettua yhteydet kuntoon.
Pakko kanssa yhtyä keskuteluun kun tämäkin liittyy Tampereen Tammelaan. Ennen joulua kaikki toimi vielä ihan hyvin mutta nyt viimeisen kuukauden aikana MTV Total kanavista (jota siis olen tilannut viihdedigiboksin kautta monta vuotta) Max Sport 1 pätkii tolkuttomasti, tuntuu että mikään muu ei auta kuin netin katkaiseminen. Tällöin pätkintä saattaa loppua mutta ei lainkaan aina. Todella ärsyttävä ongelma. Muut kanavat toimivat pääsääntöisesti loistavasti (paitsi HD-kanavat pätkivät käytännössä kaikki). Juuri tuo ainoa kanava jota toden teolla jalkapallojen takia seuraan niin ei toimi. 100 megainen kaapelimodeemiliittymä Viihteeltä siis käytössä.

Aiemmin tämä ongelma on esiintynyt harvakseltaan ja kuvan puuroutuminen/pätkiminen on ollut hieman erilaista. Uuden digipoksin (valkoinen laite) myötä ongelmia alkoi hitusen enemmän muodostumaan ja tämä pätkiminen muuttui hieman erilaiseksi. Signaalin vahvuus pyörii 25-40% luokassa MTV Sport 1 -kanavan kohdalla.

Kysyisinkin mitä kannattaa ensitöikseen testata ongelmia korjaamiseksi? Ilmeisesti tarvii mennä omasta pussista kaupoille ostelemaan uusia piuhoja tai vahvistimia, vai kuinka? Olen yrittänyt vinkkejä katsoa mutta mistä kannattaisi alottaa? Vielä en ole ollut yhteyksissä vikapalveluhin mutta tänään paloi todellakin valioliigalähetyksen toimimattomuuden osalta hermot.
Käyttäjätaso 5
Hei torremolinos,

Tukisivuilta löytyy ohjeita Viihteen vianrajaukseen: http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/42/

Kieltämättä erikoinen ongelma, mikäli muut (ei-HD)kanavat näkyvät pätkimättä.
Käyttäjätaso 3
Itsellä kaksi vikailmoitusta tehty,molemmat kuitattu valmiiksi--> ei vikaa elisalla,epäily vika sisäverkossa ja pah

Tehty moneen otteeseen testaus boksin kanssa suoraan datanoususta, samat viat kanavia katsoessa pikselöutyy,kanava pätkii,ääni pätkii,

Tallenteissa viat pahentuneet -- alkaa oleen mitta täynnä, asian haluan kuntoon ja alan penäämään kk hyvityksiä kun ostamani palvelu ei pelaa sille kuuluvalla tavalla
Käyttäjätaso 5
Hei 0594juha,

Viimeisin vikailmoituksesi on käsittelyssä. Tutkitaan missä vika on, pyritään saamaan kuntoon pian.
Täälläkin pätkii kanavat, myöskin Tampereen Tammelassa. Käytössä tosin normaali digiboksi. Tehdasasetukset palautettu mutta ei vaikuttanut.
Käyttäjätaso 3
Itselle vaihdettiin reititin,pace boksi ja kaikki kaapelit.

Asentajakin kävi paikalla.

Näsisä ei ollut mistään mitään apua.

Vika kuitenkin on nyt poistunut kuten muillakin

Ilmeisesti vika kuitenkin ollut Elisalla omassa verkossa asian suhteen
, jota itse epäilin alusta pitäenkin syyksi.

Teetti itsellä aika tavalla töitä painia ongelman kanssa 1kk ajan

Puhelimessa useaan otteeseen pitkät tovit,varmaan 50 sähköpostia asian suhteen saatu ja lähetetty, asentajan käynti johon tarvi ottaa töistä vapaata,että saatiin aikataulut sovitettua

Olisi kohtuullista saada jokun hyvity esim laskuun 1-2kk ilman veloitusta elisa viihteestä, koska palvelukaan ei toiminut miten pitää.
Tarvii nostella tätä topicia vielä. Aiemmin kirjoitin kuinka ennen joulua MTV Sport 1 -kanava alkoi pätkimään tolkuttomasti. No, nyt sain kuitenkin uuden modeemin viime viikolla (sen takia kun vanhalla modeemilla ei toiminut samsung galaxy tab 2 wlanilla). Tämän myötä on käynyt sellanen hauska juttu että nyt MTV Sport 1 HD näkyy jotenkin (ennen se ei löytänyt signaalia mitenkään) ja toimii huomattavasti paremmin kuin tuo peruskanava. HD versio toki pätkii myös ja vielä niin paljon että se ärsyttää mutta toimii se huomattavasti paremmin kuin tuo perusversio Sport 1-kanavasta viimeisen puolentoista kuukauden ajalta. Miten *****sä tämä on mahdollista? 😃 Yleensä aina nuo hd kanavat ovat toimineet huomattavasti heikomminkin kuin peruskanava. Sport 2 HD toimii täydellisesti niinkuin perusversiokin kanavasta.

Osallistu keskusteluun