Vastattu

Kanavat sekoilee

  • 31 toukokuu 2017
  • 13 kommenttia
  • 807 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Mikä piru siinä on että ette saa kanavia pysymään paikoillaan. Ei joka viikko viitsi piilotella kanavia jotka vain ilmestyy takas vaikka on piilotettu. Viimeisin ongelma on että olen piilottanut ylen normikanavat ja jättänyt näkyviin hd-kanavat, jotak sitten järjestelin paikoille 1-5. Nyt tämä purkki ilmeisesti kuvittelee etten oikeasti halunnut tehdä sitä toi piilotetut takas ja järjesteli muutenkin noita kanavia. Voisiko tehdä niin että käyttäjän tekemä järjestys säilyy.
P.S. Mihin hukkasitte Teema HD:n se vaan hävisi.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jaakop 1 kesäkuu 2017, 07:25

Elisa Viihteen digiboksilla nykyisessä ohjelmistossa on ilmennyt bugi, jonka takia osalla kanavat palautuvat alkuperäisille paikoilleen boksin uudelleenkäynnistämisen myötä. Ongelma on selvityksessä ja tulee korjaatumaan tulevaisuudessa ohjelmistopäivityksen yhteydessä. Toistaiseksi suosittelen siis pitämään kanavat vielä alkuperäisillä paikoillaan. Teema HD ei ole varsinaisesti hävinnyt vaan Yle Teema & Yle Fem yhdistyivät samaksi kanavaksi, sen HD -kanava löytyy paikalta 505. Tee tarvittaessa tehdasasetusten palautus, mikäli tuo kanava ei tavallisella kanavahaulla heti löydy.:)
Katso alkuperäinen viesti

13 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Elisa Viihteen digiboksilla nykyisessä ohjelmistossa on ilmennyt bugi, jonka takia osalla kanavat palautuvat alkuperäisille paikoilleen boksin uudelleenkäynnistämisen myötä. Ongelma on selvityksessä ja tulee korjaatumaan tulevaisuudessa ohjelmistopäivityksen yhteydessä. Toistaiseksi suosittelen siis pitämään kanavat vielä alkuperäisillä paikoillaan. Teema HD ei ole varsinaisesti hävinnyt vaan Yle Teema & Yle Fem yhdistyivät samaksi kanavaksi, sen HD -kanava löytyy paikalta 505. Tee tarvittaessa tehdasasetusten palautus, mikäli tuo kanava ei tavallisella kanavahaulla heti löydy.:)
Käyttäjätaso 2
Joo tuon yhdistymisen kyllä tiedän mutta vielä viime viikolla kanavassa luki YLE Teema Fem HD nyt vain YLE Teema Fem
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Yle Teema & Fem HD löytyy kanavapaikalta 505. 🙂 Jos eo löydy niin tehdasasetusten palautus, niin kanavat palautuu kaikki alkuperäisille paikoilleen. Tuo bugi saattaa aiheuttaa tällaista sekoamista kanavissa kun niitä on järjestelty.
Käyttäjätaso 2
Pakko nyt vielä kysyä, milloin tuo päivitys on tulossa, muistelen vaan yhtä päivitystä joka useita kuukausia myöhässä alkuperäisestä ilmoituksesta, meinaan vaan, että olisi asiallista että minä saan pitää listoilla ne kanavat mitkä haluan ilman turhia, siis niitä mihin ei ole katseluoikeutta ja myös siinä järjestyksessä missä haluan. Se että tehdään tehdasasetusten palautus ja sitten on listalla useampi sata kanavaa, ei ole toivottava tilanne, vaikka siellä väleissä näkyykin ne kanavat mitä itse katson.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Pakko nyt vielä kysyä, milloin tuo päivitys on tulossa, muistelen vaan yhtä päivitystä joka useita kuukausia myöhässä alkuperäisestä ilmoituksesta, meinaan vaan, että olisi asiallista että minä saan pitää listoilla ne kanavat mitkä haluan ilman turhia, siis niitä mihin ei ole katseluoikeutta ja myös siinä järjestyksessä missä haluan.
Eipä Elisa lähde noita aikatauluja ennustamaan, koska todennäköisesti vain menee pieleen. Sen verran voin omalta kohdaltani sanoa, ettei korjaavaa päivitystä ole vielä edes N7700/N7800-betatestaajilla. Yleensä siitä kun jotain on laitettu betaan, on mennyt vielä useita viikkoja ennen laajempaa julkaisua. Ja kun kesälomakausikin alkaa pian, niin tällainen inhorealistinen arvaukseni on, ettei päivitystä tule ennen syksyä.

Olen silti mielelläni väärässä, koska onhan tuo ihan vehkeestä, että kanavat elävät omaa elämäänsä.
Käyttäjätaso 2
No näillä mennään sitten.
P.S. Olisiko mitään ajatusta jos nuo HD-kanavat siirrettäisiin elisan toimesta noille peruskanavien paikoille eli kanavapaikalla 1 oli YLE HD 1 jne...
Minäkin tympäännyin kanavien sekoiluun pistin digiboksin laatikkoon.Televisiossa pysyy suosikki kanavat järjestyksessä eivätkä katoa ja katselen c morea sekä netfliksiä tabletilla cromecastin kautta.
Voi olla että boksi saa olla laatikossa.
Käyttäjätaso 3
Voi olla, että osasyy sekoiluun juuri nyt kuun vaihteessa saattaa olla uusien kanavien ilmestyminen. Minulla kanavat ovat pysyneet paikoillaan, eikä mitään kummajaisia ole aiemmin ilmaantunut, mutta nyt kun sinne tuli sub HD ja Ava HD (vai mitä lie, 512, 513, en nyt pääse katsomaan tarkemmin), niin omakin boksini villiintyi ja nyt tuolla näkyy paikoilla 600+ paljon uusia kanavia.

Samaan kanavamuutokseen liittynee myös se, että P+ näppäin selaa normaalisti kanavia ylöspäin, mutta alaspäin meno tökkää 513 kohdalle. Kanavalle 512 pääsee vain guiden kautta tai näppäilemällä numeron. P- ei tee mitään kanavalla 513, mutta millä tahansa muulla kanavalla siirrytään listassa edelliselle kanavalle. Tällaista ongelmaa ei ole ollut ennen.

Virtajohdon tuuletus ei vaikuttanut. Resettiä en lähde tekemään, ennen kuin on pakko tehdä se jostakin muusta syystä.
Tää Elisan boxi on kyllä jotain uskomatonta sontaa!

Kyllähän tässä on jo monta kertaa tultu kiroiltua sitä huonoksi osoittautunutta päätöstä vaihtaa toimiva netti tähän sontakasaan.
Käyttäjät valittavat joka toisessa postauksessa kun mikään ei toimi kunnolla ja "asiantuntija" antavat ohjeena "vähän tuuletella virtajohtoa" ym. sontaa...

Tehkää nyt helvetissä jotain tälle kanavaralli "bugille"!
Mukava huomata että koodareiden kesälomat ovat ohi ja ollaan päästy jälleen järjestelemään kanavia lähes päivittäin.

Kiitos niistä muutamasta viikosta jolloin kanavat pysyivät paikallaan, koska boksia ei ilmeisesti päivitetty.

Olikin jo huolestuttavissa määrin unohtanut kuinka saatanan hienoa on laittaa ne juuri eilen järjestämäsi kanavat uudestaan kohdilleen.

22.9.2018 on vielä ihan v***n kaukana....
Kiitos jälleen kerran siitä riemusta, että saitte tällekkin päivälle sotkettua kanava järjestyksen. Helpottaa päätöstä lopettaa maksukanavien tilaaminen vaikkakin teillehän se on yksi ja sama...
Ilmeisesti vieläkään ei ole saatu tuota bugia pois?
Viimeisimmän päivityksen jälkeen olen kertaalleen resetoinut boksin, ja sen jälkeen pari kertaa järjestellyt kanavat uudelleen... ja taas on tuo homma edessä, kun ovat palautuneet omille paikoilleen. 😠
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
miksi lyödä päätä seinään?Meikku lopetti yhden vuoden digikauden alkamisen jälkeen noiden kanavien siirtelyt, kun eri digibokselilla ja telkuilla joutui niitä aina kanavalistojen päivittymisten jälkeen muuttamaan.
Suosiolla opetellut painamaan 1:sen sijaan 21 tai 501, jos esim. haluan TV1HD kanavaa katsella.

Yhdessä huoneessa minulla on Logitechin Harmony Touch yleiskauko-ohjain, johon suosikkilistan voi rakennella Telkkarille mieleisekseen ja se pysyy tuollaisena tai on varsin nopsa korjata, jos kanavapaikat muuttuvat. Sidottu minusta kiinteästi telkkarille tuo, eli ei saane digiboksille tuota.

Osallistu keskusteluun